FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
49 mm Covers og bumpers

Cover og bumpers til Apple Watch Ultra 2 49mm

Der er mange fordele ved at få et etui eller en kofanger til dit Apple Watch . Først og fremmest er det en ekstra beskyttelse til uret.
Læs mere cover og bumpers til Apple Watch Ultra 2 49mm

Sorter efter:

Læs mere cover og bumpers til Apple Watch Ultra 2 49mm
Det er med til at mindske risikoen for ridser, snavs eller eventuelle revner. Et revne kan nemt opstå, selv når du har uret rundt om håndleddet, hvis du tilfældigvis rammer noget.

Skaller og kofangere i forskellige designs

Men beskyttelsen af dit Apple Watch kan være mere end det. Det er også en måde at gøre dit ur mere personligt på. Der findes skaller og kofangere i forskellige designs og farver. Hvis du ikke vil ændre farven på dit ur, findes der også gennemsigtige skaller.

Skallene er lavet af plastik, men der findes også skaller med indbygget skærmbeskytter af hærdet glas . Det er ekstra fordelagtigt, hvis du samtidig vil beskytte skærmen og er fremragende til dem, der kan lide fysiske aktiviteter, eller som har et arbejde, hvor uret skal tåle stød.

Ønsker du at bruge uret i forskellige sammenhænge, kan du også vælge flere skaller i forskellige farver. Så kan du matche uret med dit outfit for dagen.

Beskyt dit Apple Watch Ultra 2 ekstra omhyggeligt

Et smart ur kan være noget af en investering for mange på grund af prisen. Så er det fordelagtigt, at du også beskytter uret ved hjælp af skaller og kofangere. Selvom de nye smarture er fremstillet til at modstå ekstreme miljøer, temperaturer og højder, anbefales det at bruge en skal eller en bumber som en ekstra forsikring.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk