FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Macbook Pro 13 (2022) Covers og skins

Covers og skins til Macbook Pro 13 (2022)

Med cover og skins kan du beskytte din computer og samtidig give den et look, der passer til dig. Vi har flere stilfulde modeller, som du kan vælge imellem i vores brede sortiment.
Læs mere covers og skins til Macbook Pro 13 (2022)

Sorter efter:

Læs mere covers og skins til Macbook Pro 13 (2022)
Med sådan en kan du lægge din MacBook Pro 13 (M2, 2022) i tasken uden at bekymre dig om en ridset front. Du kan også supplere med en eller anden form for skærmfilm, så skærmen også er beskyttet.

Flere versioner af skal og skind
Du får høj kvalitet, når du køber vores produkter, som du kan have på din MacBook . De kan også se ud på flere måder. Nogle af dem er gennemsigtige, og du kan se gennem en cover eller skin , andre har en flot farve eller et mønster. På denne måde kan du vælge den mulighed, du foretrækker, og som passer til din stil. Du kan med fordel investere i flere skins og cover for at kunne variere din hverdag.

Det er ikke kun udseendet, der varierer, men også materialet vores skin og cover er lavet af. Nogle har en gummioverflade for at give ekstra stødabsorbering, mens andre er lavet af hård plast. Produkterne har også forskellige funktioner til at give bedre beskyttelse, såsom bløde eller forstærkede hjørner. Hvilken du skal bruge afhænger helt af, hvordan du bruger din MacBook 13 Pro (M2, 2022) . Hvis du kun bruger den derhjemme, har du måske ikke brug for så meget beskyttelse mod stød, som hvis du ofte tager computeren med dig.

Alle cover og skin i vores sortiment har naturligvis huller til åbninger og porte, så du kan bruge computeren fuldt ud.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk