FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
næt taske
brodit
magsafe
cover
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
taske
nomad
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Covers Ekstra holdbare

Ekstra holdbare covers og etuier til iPhone 14

Vil du gerne beskytte din iPhone 14 mod stød, slag, vand eller lignende? Det kræver et ekstra holdbart etui eller cover.
Læs mere ekstra holdbare covers og etuier til iPhone 14

Sorter efter:

Læs mere ekstra holdbare covers og etuier til iPhone 14
Dem finder du lige her. Vi fører endda et stort udvalg af covers og etuier i flotte designs, så du kan beskytte din iPhone 14 og matche dens udseende med din stil.

Gå på opdagelse herunder og find lige det ekstra holdbare cover, der falder i din smag.

Beskyt din iPhone 14

Uanset hvor forsigtig du er, kommer du på et tidspunkt til at tabe din iPhone eller støde den imod noget. Det er super ærgerligt, når det sker. Din ellers så flotte mobil får en ridse, som er rigtig træls at se på. Det er bestemt heller ikke sjovt at tabe den i noget vand, og dette kan i værste tilfælde tage livet af den.

Disse kedelige episoder kan især ske, hvis du f.eks. arbejder på en byggeplads eller i et andet hårdt miljø. Men de kan heldigvis undgås ved at investere i et:
  • Ekstra holdbart cover
  • Smart etui (evt. vandtæt)

Holdbare covers og etuier af høj kvalitet

Det er alfa og omega, at dit cover eller etui er af høj kvalitet. For det duer ikke, at det er noget skrammel, der går i stykker, første gang du taber eller støder din iPhone 14 mod noget.

I vores store sortiment finder du covers og etuier af ekstra holdbar kvalitet. De er udført i solide materialer, der gør, at de kan holde til noget. Se nærmere på dem her i kategorien.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk