FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Øretelefoner og headset

Headset med USB-C forbindelse til iPad

Har du en telefon eller tablet med USB-C, finder du headsets af høj kvalitet her. Det er hovedsageligt In-ear høretelefoner du finder i vores sortiment, med varierende udseende.
Læs mere headset med USB-C forbindelse til iPad

Sorter efter:

Læs mere headset med USB-C forbindelse til iPad
Klassiske hvide og sorte modeller fungerer godt til alle lejligheder. Fordelen ved kablede headsets er, at du ikke skal tænke på batterilevetid, men du har altid adgang til god lyd.

Funktioner af headset

Vores headset har forskellige funktioner såsom indbygget fjernbetjening og mikrofon. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for nemt at skifte numre, skrue op og ned for lydstyrken og besvare indgående opkald. På denne måde kan du have din mobiltelefon i lommen eller tasken. Dette er især fordelagtigt, hvis du træner eller på andre tidspunkter, hvor du ikke har mulighed for at hente din enhed. Mikrofonen er et must, hvis du skal kunne tale i telefon, når du har høretelefonerne på.

Mange af de In-ear headset, du finder hos os, er ergonomisk designet til at være så behagelige som muligt at have på. Derudover er de lette, hvilket gør dem behagelige at bruge selv i længere perioder. De fungerer således godt, hvis du bruger dem til jobmøder i flere timer, eller hvis du kan lide at lytte til musik store dele af dagen.

Nogle af høretelefonerne har silikonestik, som du sætter i ørerne. Det kommer normalt med plops i flere størrelser for så behagelig brug som muligt.

Vælg mellem USB-C-headset fra flere mærker

I vores udvalg af headsets med USB-C finder du alternativer fra mange mærker. Vi leverer blandt andet alternativer fra Champion, eStuff og Puro. Vi opdaterer også løbende sortimentet med nye, moderne høretelefoner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk