FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
  • Hombli Smart Doorbell 2 Starter Pack
Art. nr. V92684

Hombli Smart Doorbell 2 Startpakke

Pakke med smart videodørklokke og indendørsenhed med højttaler. Opretter nemt forbindelse til dit eksisterende Wifi-netværk.

Læs mere
1.439 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Tag din smarte hjemmeoplevelse til næste niveau med Hombli Smart Doorbell 2 og Hombli Chime 2, den perfekte kombination. Smart Doorbell og Chime er meget nemme at installere, i kassen kan du finde en trin-for-trin manual og alt det installationstilbehør, du har brug for.

Hør dørklokken fra hvor som helst i dit hjem

Hør en traditionel dørklokke ud over at modtage notifikationer på din telefon med Hombli Chime 2. Par din smarte dørklokke med en eller flere ringetoner for at høre dørklokken overalt i dit hjem. Hombli Chime 2 har en ekstra højttaler med en justerbar lydstyrke på 25dB til 110dB. Med de 21 inkluderede forskellige lydalarmer kan du vælge din foretrukne lydalarm. Det stilfulde kompakte design med stoffinish passer perfekt ind i ethvert hjem.

Nem kablet eller trådløs installation

Hombli Smart Doorbell 2 monteres nemt med dobbeltsidet 3M tape eller skruer og det medfølgende vægbeslag. Du kan vælge mellem et almindeligt beslag ("Bracket") og et med en optimeret synsvinkel mod din gangbro ("Corner Mount").

Installationen kan ske med ledningerne til din traditionelle dørklokke eller helt trådløst med det indbyggede batteri. Det genopladelige batteri har en kapacitet på 5.000 mAh og en levetid på 3 - 6 måneder, afhængig af hvor ofte døren ringer og hvor meget bevægelse der registreres. Hvis du følger trinene i den medfølgende manual omhyggeligt, er du færdig på få minutter. Sidst men ikke mindst forbinder du dørklokken til dit WiFi-netværk (2,4Ghz) via den gratis Hombli app, og den er klar til brug.

Smart dørklokke uden betalt abonnement

Dørklokken med kamera og WiFi kan bruges i kombination med et Micro SD-kort (medfølger ikke). På denne måde gemmer du dine videoer og billeder gratis og afspiller dem uden et betalt abonnement som hos mange andre dørklokkeudbydere.

Sikker datalagring

Dit privatliv er Hombli højeste prioritet. Optagne billeder gemmes sikkert på et SD-kort eller i skyen (valgfri betalingstjeneste). Vores servere er placeret i Frankfurt, Tyskland, hvor standarderne for privatlivsregulering er ekstremt høje. Dine data er med andre ord altid krypteret og kun tilgængelige for dine øjne.

Kommuniker med folk foran din dør

Se, hør og tal med besøgende ved døren gennem 2-vejs Audio-funktionen i Hombli appen på din smartphone. Bed pakkeuddeleren om at levere pakken til dine naboer, for eksempel når du er på kontoret.

Dag og nat skarpe videobilleder

Se levende billeder eller optagede videobilleder når som helst på din smartphone. Dørklokken med kamera og WiFi fanger alt i området omkring din hoveddør takket være den brede 140° betragtningsvinkel. Selv i mørke kan du se, hvem der er foran din dør, takket være den infrarøde nattesynsfunktion. Dørklokken er IP65 vandtæt og modstandsdygtig over for regn og sne.

Smarte funktioner med den brugervenlige Hombli -app

Den smarte dørklokke har - som navnet afslører - mange nyttige smarte funktioner. Du får en automatisk notifikation på din smartphone, når nogen ringer på døren, modtager en notifikation, så snart den registrerer bevægelse (kun hvis den er indstillet på forhånd) og forbinder den nemt med håndfri stemmeassistenter såsom Google Assistant eller Amazon Alexa .

Kombiner forskellige Hombli produkter

Hombli Smart Doorbell 2 fungerer problemfrit sammen med andre Hombli smart home-produkter. Skab smarte scenarier med smarte lys, smarte stikkontakter eller enhver anden Hombli enhed i Hombli appen. Hombli produkter forbindes også med enheder fra andre mærker, der understøtter Tuya IoT-platformen.

Hvad er der i æsken?

  • Hombli Smart Doorbell 2
  • Hombli Chime 2
  • Konsol
  • Hjørnebeslag
  • brugervejledning
  • Installationstilbehør (skrue- og stiksæt)
  • 3M dobbeltsidet tape

Passer til: iPhone , iPad eller anden smartphone
Farve: Sort
Protokol: Trådløst internet

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Farve: Sort
HomeKit-certificeret: Nej
Protokol: Wifi

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Hombli Smart Doorbell 2
Hombli Smart Doorbell 2
Forbedret version af Hombli populære, smarte videodørklokke. Den har en 25 % hurtigere responstid, mulighed for kablet installation og batteriet holder næsten dobbelt så længe som sin forgænger.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Sort
1.179 kr

Andre kunder har også købt

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng