FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Øretelefoner og headset Headset Lightning-stik

Headset med Lightning-stik til iPad

Har du brug for et par høretelefoner til din iPad , der kræver et Lightning-stik , har vi flere muligheder i høj kvalitet i vores netbutik. Med et par kablede hovedtelefoner behøver du aldrig at bekymre dig om dårlig forbindelse eller at løbe tør for batterilevetid.
Læs mere headset med Lightning-stik til iPad

Sorter efter:

Læs mere headset med Lightning-stik til iPad
Dette gør dem til et glimrende valg for dig, der ønsker en fejlfri forbindelse. Men de passer også til dig, der ikke altid husker at oplade alle de ting, der skal oplades. De er også perfekte til dig, der ofte er steder uden opladning.

Stilfulde in-ear-headset med Lightning-stik

Størstedelen af headsettet med Lightning-stik er af den såkaldte in-ear type. De er fleksible og diskrete at have på. Desuden påvirker de ikke din frisure, som et par over-ear-modeller gør.

Du kan blandt andet vælge mellem hvide og sorte modeller i vores brede sortiment. Nogle har ørebøjler, så høretelefonerne altid er på plads. Dette er især gavnligt for dig, der bruger høretelefonerne under aktivitet. Mange muligheder er desuden ergonomisk udformet, hvilket betyder, at de er lette og behagelige at have på.

Når du vælger et headset med et Lightning-stik, er der normalt en fjernbetjening på ledningen. Der kan du styre ting som lydstyrke og hvilket nummer du lytter til. Fjernbetjeningen er en fordel, fordi du ikke skal tage din tablet op af tasken for at gøre disse ting.

Vi tilbyder høretelefoner fra flere populære mærker. Du finder muligheder fra for eksempel Apple , Champion og Unisynk. Uanset om du bruger din iPad til at lytte til musik, se film eller lytte til podcasts, kan du få en god oplevelse med et par høretelefoner af god kvalitet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk