FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Bestil senest 20. december, åbent køb til februar. Læs mere her
Generelt tilbehør

Opbevaring & opbevaringsmedier til iPhone

Lagring Det er mere og mere almindeligt at bruge en mobiltelefon, når du er på farten. Hukommelsen på mobilen bliver ofte hurtigt fyldt op med diverse apps, billeder, videoklip og downloadede dokumenter. Dette kan kræve ekstra lagerplads. Indsamling af billeder og andre ting i en ekstern enhed vil sikre, at materialet opbevares sikkert. Læs mere om opbevaring & opbevaringsmedier til iPhone

Sorter efter:

Lagring (7 st)

Læs mere om opbevaring & opbevaringsmedier til iPhone
Opbevaring & opbevaringsmedier til iPhone

USB-hukommelse

En USB memory stick er nem at bruge og fylder lidt. Dette gør den til et glimrende valg at have med i din pung, arbejdskuffert eller fastgjort til nøgleringen. Det er nemt at overføre filer og billeder fra sådan en lagerenhed til andre enheder, såsom computeren. USB-enheder med flashhukommelse og oplader i ét sørger for, at du kan overføre filer og billeder, mens mobilbatteriet oplades. Med flashhukommelse kan du gemme store mængder data, og overførsel sker på en sikker og hurtig måde.

FileHub

Ønsker du en trådløs transmission, kan du overveje at købe en FileHub. Så vil du kunne overføre data via en app i stedet for at forbinde enheden til mobilen. Alt du behøver er Wi-Fi-adgang. Sådan en hub har ofte en større lagerkapacitet end en USB memory stick, og du kan tilslutte flere mobiltelefoner til den samme enhed. Du kan endda streame video til to forskellige telefoner på samme tid. Dette er en praktisk lagerenhed, der er kompatibel med både iPhone og iPad.

Hvad skal jeg vælge?

Dette afhænger af dine opbevaringsbehov. Har du brug for individuel lagerplads, er en USB memory stick et godt valg. Den er lille og bærbar og nem at have med, og du kan til- og frakoble som du ønsker. En FileHub vil passe til eksempelvis familiebrug, da du kan dele billeder, film og dokumenter med andre og have flere mobiltelefoner tilsluttet enheden på samme tid. Derudover har den en større lagerkapacitet, så der er plads til hele familiens billeder og andre dokumenter.
Tillbage