FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Generelt tilbehør Lagring

Opbevaring & opbevaringsmedier til iPhone

Det er mere og mere almindeligt at bruge en mobiltelefon, når du er på farten. Hukommelsen på mobilen bliver ofte hurtigt fyldt op med diverse apps, billeder, videoklip og downloadede dokumenter.
Læs mere opbevaring & opbevaringsmedier til iPhone

Sorter efter:

Læs mere opbevaring & opbevaringsmedier til iPhone
Dette kan kræve ekstra lagerplads. Indsamling af billeder og andre ting i en ekstern enhed vil sikre, at materialet opbevares sikkert.

USB-hukommelse

En USB memory stick er nem at bruge og fylder lidt. Dette gør den til et glimrende valg at have med i din pung, arbejdskuffert eller fastgjort til nøgleringen. Det er nemt at overføre filer og billeder fra sådan en lagerenhed til andre enheder, såsom computeren. USB-enheder med flashhukommelse og oplader i ét sørger for, at du kan overføre filer og billeder, mens mobilbatteriet oplades. Med flashhukommelse kan du gemme store mængder data, og overførsel sker på en sikker og hurtig måde.

FileHub

Ønsker du en trådløs transmission, kan du overveje at købe en FileHub. Så vil du kunne overføre data via en app i stedet for at forbinde enheden til mobilen. Alt du behøver er Wi-Fi-adgang. Sådan en hub har ofte en større lagerkapacitet end en USB memory stick, og du kan tilslutte flere mobiltelefoner til den samme enhed. Du kan endda streame video til to forskellige telefoner på samme tid. Dette er en praktisk lagerenhed, der er kompatibel med både iPhone og iPad.

Hvad skal jeg vælge?

Dette afhænger af dine opbevaringsbehov. Har du brug for individuel lagerplads, er en USB memory stick et godt valg. Den er lille og bærbar og nem at have med, og du kan til- og frakoble som du ønsker. En FileHub vil passe til eksempelvis familiebrug, da du kan dele billeder, film og dokumenter med andre og have flere mobiltelefoner tilsluttet enheden på samme tid. Derudover har den en større lagerkapacitet, så der er plads til hele familiens billeder og andre dokumenter.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk