FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Højttalere Pladespiller

Pladespiller / vinylafspiller til iPhone

En pladespiller giver dig mulighed for at afspille både LP'er og CD'er via din iPhone. Du kan også bruge pladespilleren til at afspille musik direkte fra din telefon eller via USB.
Læs mere pladespiller / vinylafspiller til iPhone

Sorter efter:

Læs mere pladespiller / vinylafspiller til iPhone
Vi har flere forskellige modeller i vores sortiment, både med en klassisk retrostil og med et mere moderne design.

En alt-i-en-afspiller

Hos os finder du mange modeller og mærker af pladespillere til iPhone. Der findes modeller, hvor du kan afspille kassettebånd, LP'er og CD'er i samme afspiller. For dem, der foretrækker et mere moderne touch, findes der også varianter med USB- og SD-kortslot, der kan afspille MP3-filer.

Her kan du også købe varianter, der giver dig mulighed for at konvertere din vinylsamling til forskellige digitale formater, så du kan lytte til dine yndlingsplader uden at risikere at ridse dine værdigenstande. Der findes selvfølgelig også pladespillere, der har indbygget AM/FM-radio og/eller DAB + Digital Radio.

Tilslutning og højttalere

Forskellige modeller betyder forskellige måder at forbinde din telefon på, det kan være via et lydkabel med 3,5 millimeter stik eller via Bluetooth. Der findes pladespillere, som har indbyggede højtalere med god lydkvalitet, som også giver dig mulighed for at nyde din musik direkte via afspilleren. Foretrækker du i stedet at lytte til høretelefoner, er der naturligvis modeller, som giver dig mulighed for at tilslutte høretelefoner og andre enheder, såsom eksterne højttalere. Vi har også pladespillere med fjernbetjening, som giver dig mulighed for at fjernstyre enheden.

Stationære og bærbare modeller

Hos os finder du både stationære og bærbare vinylafspillere. Nogle minder om en dokumentmappe i formen, hvilket gør dem fleksible og nemme at have med, uden selv at skulle pakke den i en separat taske. Vi har pladespillere, der får strøm fra et batteri og dem, der får strøm via en standard stikkontakt. Du kan også købe et bord til din stationære afspiller, der har plads til både afspillere og LP'er.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk