FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ry
ipad cover
ram mount
ipad
cricut
pen
taske med
brodit
tomtoc
iphone 15 pro max
magsafe
moment
ram-mount
nomad
iphone 14 cover
powerbank
ulanzi
foto
ram mount b base
airtag
Bestil inden kl. 14 den 19. december for garanteret levering inden jul - Læs mere om datoer & tidspunkter
Bordstativer

Justerbare bordstativer til iPhone

Gør det endnu nemmere at have din iPhone ved hånden med et iPhone bordstativ. Vælg blandt mange forskellige størrelser og designs blandt disse bordstativer.
Læs mere justerbare bordstativer til iPhone

Sorter efter:

Læs mere justerbare bordstativer til iPhone
Hav din iPhone i en arbejdsvenlig position på dit skrivebord, mens du arbejder. Lad iPhonen være i fuldstændig ro og fokus, når der skal tages billeder eller optages videoer. Alle funktioner i din iPhone bliver nemmere at betjene og udføre, når du kombinerer disse med et bordstativ.

Vælg det helt perfekte iPhone bordstativ

Gå både efter udformningen og stilen på dit iPhone bordstativ, når du skal vælge dette. Valget af en iPhone og dens tilpassede design er med til at vise, hvad du er for en person. Det samme skal du have i tankerne, når du vælger et iPhone bordstativ. Nogle bordstativer til iPhone er ideelle i nogle sammenhænge, mens andre er bedre i andre situationer. Find dem, der passer præcis til dine behov, så du altid kan vælge mellem det, der passer bedst til formålet.

Justerbarhed og fleksibilitet

  • Variabel højde og vinkel: Justerbare stativer gør det muligt at ændre højden og vinklen på stativet, hvilket gør det muligt at justere positionen for optimal synlighed og ergonomi. Dette er især nyttigt til forskellige aktiviteter såsom videokonferencer, se film eller læse.
  • Roterbare funktioner: Mange justerbare stativer har mulighed for at rotere, hvilket gør det nemt at skifte mellem stående og liggende positioner uden at skulle flytte selve enheden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk