FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
brodit
airtag
næt taske
projektor
proclip
cricut
ipad
ram
magsafe
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
mikrofon
cover 6
ta
headset
MagSafe Knapper og ringe

Knopper og ringe med MagSafe-magneter

For mange føles det klodset at holde en større telefonmodel. Ved hjælp af en knap eller ring med MagSafe-magnet kan du holde telefonen mere fast og samtidig få de andre fordele, som MagSafe har.
Læs mere knopper og ringe med MagSafe-magneter

Sorter efter:

Læs mere knopper og ringe med MagSafe-magneter
Det er også muligt at bruge knappen eller ringen som stativ og dermed have begge hænder fri. Da de ikke er specielt store, vil de ikke forstyrre, når du har din telefon med dig. Den passer stadig nemt i din lomme eller taske.

Kompatible enheder

Hvis du ejer en Iphone 12 eller nyere model, har de en indbygget MagSafe-funktion. Inde i telefonen er der MagSafe-magneter rundt om batteriet, der gør, at du nemt kan påsætte diverse tilbehør. Fordi disse magneter kun klæber til MagSafe-magneter, behøver du ikke bekymre dig om, at andre magneter klæber. De forskellige ringe og drejeknapper bliver på plads, selvom du har et MagSafe etui på telefonen.

Brug din telefon som webkamera

Ved hjælp af en ring kan du fastgøre din telefon oven på din Mac-computer. Du kan så bruge din telefon som webcam i stedet for at bruge computerens indbyggede kamera. Ved hjælp af telefonen kan du således forbedre kvaliteten af dine videoopkald eller onlinemøder.

Oplad telefonen

Du kan tilslutte din MagSafe-oplader, selvom du bruger en knap eller ring. Det er derfor lige så nemt som før at bruge trådløs opladning. Perfekt til dig, der er bekymret for, at batteriet løber tør, når du ser film, kører bil eller bruger telefonen meget på andre måder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk