FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Adaptere

Lightning-adaptere til iPhone

Lightning-adaptere er små enheder, der bruges til at konvertere et Lightning-stik til en anden type stik eller port. Disse adaptere er normalt fremstillet af Apple og kan bruges til at forbinde din iPhone til forskellige typer enheder og tilbehør.
Læs mere lightning-adaptere til iPhone

Sorter efter:

Læs mere lightning-adaptere til iPhone
Her er nogle eksempler på forskellige typer Lightning-adaptere og deres anvendelsesområder:
  1. Lightning til 3,5 mm adapter : Denne adapter bruges til at forbinde almindelige hovedtelefoner eller højttalere med et 3,5 mm lydstik til din iPhone . Det er praktisk, hvis din iPhone mangler sit eget 3,5 mm stik, som nogle nyere modeller.
  2. Lightning til USB-adapter : Denne adapter gør det muligt at tilslutte din iPhone til en USB-port på en computer, USB-oplader eller andre USB-enheder. Det bruges normalt til at oplade din iPhone eller overføre data.
  3. Lightning til HDMI-adapter : Med denne adapter kan du tilslutte din iPhone til en HDMI-port på et tv eller en skærm. Det gør det muligt at spejle din iPhone skærm på en større skærm og vise billeder, videoer og apps.
  4. Lyn til SD-kortlæser : Denne adapter kan bruges til at overføre billeder og videoer fra et SD-hukommelseskort til din iPhone . Det er praktisk for fotografer, der ønsker at sikkerhedskopiere deres billeder direkte til deres iPhone .
  5. Lightning til VGA-adapter : Denne adapter bruges til at forbinde din iPhone til en VGA-skærm eller projektor til præsentationer og møder.

Lightning-adaptere er alsidige og giver brugerne mulighed for at tilslutte deres iPhone til en række forskellige enheder og tilbehør. De er især nyttige, når din iPhone har en Lightning-port, og du skal parre den med enheder, der bruger andre typer forbindelser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk