FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
AirPods 3 Halsremme

Halsremme til Apple AirPods 3

Ejer du et par trådløse AirPods 3, kan det i visse situationer være en god idé at fastgøre dem til en nakkestrop. Nakkestroppen vil holde dine AirPods 3 sammen og gøre dem mindre tilbøjelige til at falde ned i revner og lignende.
Læs mere halsremme til Apple AirPods 3

Sorter efter:

Læs mere halsremme til Apple AirPods 3
Brug nakkestroppen, når du løber, er i motionscenteret, dyrker yoga, er på en cykeltur eller bare ønsker en pause til dine ører. Er der ikke umiddelbart fare for at miste dine AirPods 3, kan du blot frigøre nakkestroppen igen og bruge dem som normalt. Dette gøres nemt og hurtigt. Du kan altså nyde godt af de fordele, der er ved både trådløse AirPods og de ikke-trådløse headset med en nakkestrop.

Nakkestropper til AirPods 3

Der findes flere modeller på markedet. Nogle nakkestropper er blot en silikonestrop som fastgøres til dine AirPods. Andre har indbyggede magneter, som holder dem tæt om din hals. Skulle en af dine AirPods 3 falde ud af øret, falder den blot ned på din hals. Vægten af nakkestropperne er meget lav, og materialet er oftest silikone, så det føles rart mod huden. Den lave vægt gør, at slet du ikke mærker, at du har nakkestroppen på. Nakkestropperne fås i flere forskellige farver, så de kan passe til dit personlige look. Nakkestropperne er fremstillet af ugiftigt og miljøvenligt silikonemateriale, der er godt mod din hud og for miljøet.

Vær opmærksom på, at nakkestropperne ikke passer ned i AirPods 3 opladningsetui. Så du bliver nødt til at fjerne dem, før du lægger dine AirPods 3 til opladning i etuiet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk