FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
næt taske
magsafe
taske
ipad
ram
brodit
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
apple
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
laptop stand
Nøgleringe

Nøgleringe til AirTag

Har du fundet det let at forsømme dine nøgler? Specielt designede nøgleringe til AirTags er nu tilgængelige .
Læs mere Nøgleringe til AirTag

Populære produkter (30 af i alt 58)

Læs mere Nøgleringe til AirTag
Det er designet, så sporingsenheden er permanent forbundet til dine nøgler. Derefter holder en AirTag på et nøglering i en læder- eller silikoneetui. Du kan vælge mellem farver som sort eller brun til læder og flere forskellige farver til silikone.

En AirTag med nøglering er en fleksibel måde at holde styr på dine tasker, briller, nøgler og andre vigtige ting i hverdagen. Åbn Find-appen på din Iphone og start søgningen efter din mistede gadget. Du skal blot vedhæfte en Airtag med en holder eller nøglering til tasken eller hvad du er bange for, så appen kan finde, hvor den er et sted, når den går tabt. Den opretter forbindelse via Bluetooth og har højttalere, der afspiller lyd.

Effektiv nøglering i hverdagen

Silikone-varianten er en lille fleksibel holder til din AirTag. Det er designet, så du kan fastgøre det til bagage, men kan også fastgøres til din nøglering. Du fastgør AirTagen inde i holderen, hvor den er sikkert. Blå, hvid eller sort, holderen findes i forskellige farver, så du kan vælge din favorit til nøglering.

En AirTag nøglering eller holder betyder, at du ikke behøver at bekymre dig, når du ikke kan finde dine nøgler derhjemme, eller de ikke længere er i lommen. Et stressende trin kan let løses ved at åbne Find-appen, hvor du kan se, om tasterne er hjemme gennem din egen telefonforbindelse. Hvis du har mistet nøglerne udenfor, kan appen finde dem lige så let. Ingen låsesmed nødvendig og ingen dyre regninger. En AirTag fungerer med iPhone 6 og nyere modeller.

En AirTag nøglering holder kan være et nyttigt tilbehør af flere grunde:
  1. Nem transport: En nøglering gør det nemt at fastgøre dit AirTag til dine nøgler, taske eller andre ting, du ikke vil miste. Det gør det praktisk at holde styr på dine ejendele.
  2. Beskyttelse til AirTag: Holderen fungerer som en beskyttelse af din AirTag, hvilket reducerer risikoen for skader, ridser eller snavs, der kan påvirke dens funktion og ydeevne.
  3. Personlig berøring: Der er mange forskellige designs og farver at vælge imellem, når det kommer til AirTag-nøgleringsholdere. Det giver dig mulighed for at personliggøre din enhed og give den et personligt præg, mens du nemt kan identificere dine aktiver.

Sammenfattende gør en AirTag-holder med en nøglering det nemmere at bruge og beskytte din AirTag, samtidig med at det giver mulighed for personalisering og identifikation af dine værdigenstande.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk