FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
projektor
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
  • Champion 100W Väggladdare med Power Delivery
  • Champion 100W Väggladdare med Power Delivery
  • Champion 100W Väggladdare med Power Delivery
  • Champion 100W Väggladdare med Power Delivery
Art. nr. V49471

Champion 100W vægoplader med strømforsyning

Champion 100W GaN oplader er den ultimative løsning til dig, der kræver hurtig, alsidig og kompakt opladning til dine elektroniske gadgets.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
[Info]
[Info]
529 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Tag din opladningsoplevelse til næste niveau med Champion 100W GaN-oplader.

Champion 100W GaN oplader er den ultimative løsning til dig, der kræver hurtig, alsidig og kompakt opladning til dine elektroniske gadgets. Med ikke mindre end et USB-A-stik og to USB-C-stik har dette kraftcenter alt, hvad du behøver for at holde dine enheder opladet og klar til handling.

Kraftig ydeevne: Med en imponerende 100W output kan du nemt oplade alt fra smartphones og tablets til bærbare computere og andre USB-C-kompatible enheder. De to USB-C-stik muliggør hurtig opladning af flere enheder på samme tid, mens USB-A-stikket giver dig fleksibiliteten til at oplade ældre enheder og tilbehør.

Universal kompatibilitet: Champion oplader fungerer med en række forskellige enheder og er kompatibel med de fleste USB-C- og USB-A-kabler. Uanset om du har en Android-telefon, en iPhone , en MacBook eller en hvilken som helst anden enhed, vil den give pålidelig og hurtig opladning. Hvis du vil opnå fuld effekt, skal du sørge for, at dit kabel kan klare 60W eller 100W.

Sikkerhed først: Vi sætter din sikkerhed først. Opladeren er udstyret med flere beskyttelsesfunktioner, herunder overspændingsbeskyttelse, overtemperaturbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og kortslutningsbeskyttelse, så du kan oplade dine enheder med fuldstændig ro i sindet.

Hvad er GaN? En GaN-oplader bruger Gallium Nitride (GaN) som halvledermateriale i stedet for silicium. De er mindre, mere effektive og kan oplade enheder hurtigere end traditionelle siliciumopladere. GaN-opladere genererer også mindre varme og er lettere, hvilket gør dem ideelle til mobile enheder og hurtig opladning.

Understøtter både QC og PD: QC (Quick Charge) er en hurtigopladningsteknologi udviklet af Qualcomm til Android-enheder. Det gør det muligt at oplade din enhed væsentligt hurtigere end med en almindelig oplader, forudsat at både opladeren og enheden understøtter QC. QC oplades via USB-A-stikket.

PD (Power Delivery): PD er en universel hurtigopladningsteknologi, der bruges til USB-C-enheder. Det giver mulighed for højere effekt og kan bruges til at oplade en række forskellige enheder, herunder bærbare computere, smartphones og endda nogle elektriske køretøjer.

PD justerer automatisk strøm og spænding for at oplade enheden så effektivt som muligt. PD"en oplades via USB-C-stikket.

Farve: Sort
Måle: 66 x 32 x 105 mm
Vægt: 227 gram

Dette produkt passer til følgende enheder:

  • Generelt tilbehør

Det kan også passe til andre. Er du usikker? Så kontakt os!

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Farve: Sort
Kabel medfølger: Nej
USB-A-stik: 1 st
USB-c-stik: 2 st
Hævninger: 3 st

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng