FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Kæledyr

Smarte vandskåle til smarte hjem

I vores udvalg af smarte vandskåle finder du produkter, der sikrer, at din kat/hund altid har adgang til frisk vand. Et vandfontæne er en smart investering, der effektivt tilskynder katten/hunden til at drikke mere og samtidig holder vandet rent og sundt.
Læs mere smarte vandskåle til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere smarte vandskåle til smarte hjem

En vandfontæne får kæledyret til at drikke mere

Mange katte-/hundeejere føler, at katten/hunden drikker for lidt. Det er dyr, der naturligt ikke drikker store mængder, fordi de i naturen får nok vand gennem maden. Men giver du din kat/hund tørfoder, er det vigtigt, at den drikker nok til ikke at blive dehydreret.

Katte kan være tøvende med at drikke af skåle med stillestående vand. En springvandsskål med rindende vand er dog god til at tiltrække kattens/hundens interesse. Smarte vandskåle, hvor vandet konstant cirkulerer, holder også vandet friskere i længere tid.

Plejeråd til en smart vandskål

For at holde din smarte vandskål fri for snavs, skal du rengøre den af og til, gerne en gang om ugen. Du skal også udskifte rensefilteret lejlighedsvis.

Når du løbende passer på vandfontænen, sikrer du dig, at katten/hunden altid har adgang til rent vand. Det vil få din kat/hund til at drikke mere og holde den sund og rask.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk