FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Generelt tilbehør Powerbank

Powerbank til Apple Watch

Med en af vores effektive powerbanks behøver du aldrig bekymre dig om dine enheders batterilevetid. Afhængigt af kapaciteten på din powerbank kan du oplade både dit Apple Watch og andre Apple-produkter. I vores sortiment finder du den perfekte strømkilde at tage med dig, når du er ude og måske ikke har adgang til strøm. Læs mere om powerbank til Apple Watch

Sorter efter:

Powerbank (147 st)

Læs mere om powerbank til Apple Watch
Powerbank til Apple WatchBruger du meget tid ude i naturen, er en powerbank, der både har solceller og er vandtæt, et smart valg. Har du en rygsæk, kan du investere i en lidt større model. Er du derimod ude på dagsture med mindre oppakning, findes der mindre modeller, som du nemt kan putte i lommen. Vores powerbanks er højkvalitets og smart tilbehør, så du altid har batterilevetid og kan bruge dit Apple Watch.

Vores eksklusive sortiment

Powerbanks, som du finder i vores sortiment, har forskellige kapaciteter, men de er alle pålidelige. De fås i en række forskellige modeller, der passer til alt fra forskellige stilarter og smag til formål og aldre. Når du køber en powerbank hos os, kan du være sikker på, at den leverer, når du har brug for den. Det giver dig trygheden til altid at have et fungerende Apple Watch til for eksempel udflugter, vandreture, diverse ture eller campingture. Hvorfor ikke vælge en med lommelygte i som alt-i-et tilbehør?

Hvis du vil føle dig ekstra sikker, så invester i en mere kraftfuld powerbank. Med en powerbank ved du, at du altid har mulighed for at oplade eksempelvis dit Apple Watch, iPhone eller dine Apple-højttalere.

Hvilket Apple Watch?

Medmindre andet er angivet, understøttes opladning af alle Apple Watch, enten direkte eller via den oplader, der følger med uret. Nedenstående powerbanks passer som minimum:
  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Series SE
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 1
Tillbage