FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
MagSafe Powerbank

Powerbank med MagSafe-opladning

Du, der leder efter en powerbank med eller uden MagSafe, har fundet det rette sted. Vi har et stort udvalg af smarte powerbanks, der hjælper dig med at oplade din iPhone , uanset hvor du er.
Læs mere powerbank med MagSafe-opladning

Sorter efter:

Læs mere powerbank med MagSafe-opladning
Bruger du din iPhone meget, vil den naturligvis dræne batteriet. Hvis du ikke har adgang til strøm, risikerer du, at den dør. Så kan det være praktisk at bruge en powerbank, der hjælper dig med at oplade mobiltelefonen hurtigt og trådløst.

Trådløs med magnetisk fastgørelse

Du som ejer en af de senere iPhone modeller kan vælge powerbanks med Magsafe teknologi . Det betyder, at du kan fastgøre powerbanken direkte til din telefon ved hjælp af magneter. Men flere modeller fungerer også som almindelige powerbanks, som du kan bruge til ældre iPhone uden Magsafe til at oplade trådløst. Med en powerbank slipper du også for at rode med kabler til at oplade din mobiltelefon. Du placerer kun telefonen og powerbanken mod hinanden, for at opladningen virker.

Multifunktionel

Har du andre enheder, som du vil oplade samtidigt, findes der powerbanks, der understøtter både Magsafe og Qi-opladning, men som også tilbyder stik til for eksempel USB-A/USB-C. Bruger du to forskellige telefoner, fx en til arbejde og en til privat brug, kan en dobbeltsidet powerbank være et godt valg.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk