FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ry
ipad cover
ram mount
ipad
cricut
pen
taske med
brodit
tomtoc
iphone 15 pro max
magsafe
moment
ram-mount
nomad
iphone 14 cover
powerbank
ulanzi
foto
ram mount b base
airtag
Bestil inden kl. 14 den 19. december for garanteret levering inden jul - Læs mere om datoer & tidspunkter
Powerbank

Powerbanker med 20001 mAh eller mere

Er du på udkig efter en virkelig kraftfuld powerbank på 20.001 milliampere og mere, tilbyder vi et lige så bredt udvalg af store powerbanks som i vores andre kategorier af bærbare mobilopladere.
Læs mere powerbanker med 20001 mAh eller mere

Sorter efter:

Læs mere powerbanker med 20001 mAh eller mere
Med en fuldt opladet powerbank i lommen eller tasken kommer du igennem dagen uden tidskrævende afbrydelser på grund af en afladet mobiltelefon.

Arbejd uforstyrret

Når du er udstyret med en powerbank på over 20.001 mAh, er du godt rustet til at kunne arbejde uforstyrret eller streame medier under for eksempel en længere flyvetur. Du har også glæde af en stærk, bærbar mobiloplader , hvis du har en mobiltelefon med stor batterikapacitet, som du gerne vil kunne oplade flere gange.

Oplad alle dine enheder på én gang

De bærbare powerbanks, som du finder hos os, er alle rigtige kraftcentre. De kommer normalt med både USB-A- og USB-C-porte. Flere af dem har kapacitet til at lade op til fem enheder - på samme tid. Du kan også bruge nogle til at oplade din MacBook , iPad eller endda bærbar computer. Opladning af alle dine enheder på én gang er naturligvis meget praktisk og sparer dig både tid og penge.

Praktiske funktioner

Med denne type bærbare oplader kommer den ofte med ekstra funktioner. På nogle modeller kan du derfor finde solceller, en lommelygte og andre funktioner. Nogle powerbanks er også udstyret med ekstra beskyttelse mod vand, støv og stød, der beskytter enheden i tilfælde af en ulykke. Ønsker du en powerbank med et LED-display, der viser den resterende batteritid, har vi det også.

Havne og kapacitet

Hos os finder du powerbanks med varierende antal USB-porte. Enheder med større opladningskapacitet har ofte flere porte end simplere modeller. Husk, at hver ports udgangseffekt også påvirker opladningen. Det er nemlig opladningshastigheden, der afgør, hvor hurtigt enheden oplades.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk