FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Opladning Qi oplader

Qi oplader til AirPods

En Qi-oplader giver dig mulighed for at oplade etuiet til dine AirPods uden at bruge sammenfiltrede kabler. Den trådløse opladning af Qi opladeren er central og nogle modeller kan også lade din mobil op på samme tid.
Læs mere qi oplader til AirPods

Sorter efter:

Læs mere qi oplader til AirPods
I vores brede sortiment finder du en række forskellige Qi opladere til forskellige behov. De kommer fra flere populære mærker og i forskellige prisklasser.

Qi oplader med forskellige funktioner

Den vigtigste funktion, som alle Qi-opladere har, er, at de er trådløse. Det betyder, at du kun behøver at placere dine AirPods eller en hvilken som helst anden enhed på opladeren, før opladningen begynder. Nogle af opladerne er magnetiske for at undgå risikoen for, at ladeenheden falder af. På den måde kan du være sikker på, at opladningen fortsætter, indtil du fjerner dine AirPods eller din telefon.

Nogle af Qi-opladerne i vores sortiment tillader den praktiske funktion at oplade flere enheder på samme tid. Du kan derfor nemt oplade din mobiltelefon, tablet eller smartwatch, samtidig med at du oplader dine høretelefoner. Med Qi-opladere af denne slags bliver hverdagen mere smidig, uanset om du er på arbejde eller hjemme.

Forskellige henrettelser

Når det kommer til Qi-opladere, findes der både kompakte modeller og større varianter. De små muligheder er gode, hvis du normalt har opladeren med dig, for eksempel i lommen. Andre er som ladestationer med plads til mange enheder. En stor fordel ved Qi-opladere er, at de er kompatible med en masse enheder.

Vores Qi opladere fås også i flere farver og former. På den måde kan du nemt finde en variant, der passer til din smag, indretning eller dine behov.

En trådløs oplader har flere fordele, når det kommer til at oplade dine AirPods eller AirPods Pro . Her er nogle af de vigtigste fordele:

  • Trådløs bekvemmelighed: Med en Qi-oplader kan du oplade dine AirPods trådløst, hvilket eliminerer behovet for at tilslutte kabler. Dette gør opladningsprocessen mere bekvem og mindre klodset.

  • Universel kompatibilitet: Qi-opladere er en global standard, der understøttes af mange producenter og enheder. Det betyder, at du kan bruge den samme Qi-oplader til forskellige trådløse opladningskompatible enheder, såsom smartphones og andre hovedtelefoner.

  • Brugervenlighed: Det er nemt at oplade AirPods med en Qi-oplader. Du skal blot placere dine AirPods (i deres opladningsetui) på opladningsmåtten eller pladen, og opladningen starter automatisk. Det er en smidig og brugervenlig måde at oplade dine enheder på.

  • Reduceret kabelrod: Ved at bruge en Qi-oplader reducerer du antallet af kabler og adaptere, du skal administrere. Dette gør din arbejdsflade eller sengebord mere organiseret og pæn.

Som konklusion giver en Qi-oplader bekvemmelighed og enkelhed, når du oplader dine AirPods , hvilket gør den til et fremragende valg til trådløs opladning.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk