FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Generelt tilbehør Rengøring

Rengøringsprodukter, der passer til AirPods

Begynder dine AirPods at blive snavsede , eller måske trænger bare ørepuderne til en rengøring? Rengør dine AirPods regelmæssigt for at holde dem i top stand og sikre optimal lydkvalitet.
Læs mere rengøringsprodukter, der passer til AirPods

Sorter efter:

Læs mere rengøringsprodukter, der passer til AirPods
Her finder du produkter, der letter rengøringen af dine AirPods . For at rengøre dine Apple AirPods og (dets mulige opladningsetui) skal du bruge følgende materialer og værktøjer:
  1. Mikrofiberklud eller vatpind : Brug en blød mikrofiberklud eller vatpind til at tørre snavs og fingeraftryk af dine AirPods og opladningsetuiet. Undgå at bruge ru eller kradsende materialer såsom papirhåndklæder eller skarpe genstande.
  2. Alkoholbaseret rengøringsspray : For grundigt at rengøre kabinettet og de øvre overflader af dine AirPods , kan du bruge en alkoholbaseret rengøringsspray. Sørg for, at den er beregnet til elektronik og bruges sparsomt.
  3. Blød tandbørste : En blød tandbørste kan bruges til forsigtigt at børste snavs og støv væk fra højttalergrillene og andre svært tilgængelige områder. Sørg for, at tandbørsten er ren og tør, før du bruger den.
  4. Luftkompressor : Hvis der er indlejret snavs eller støv, som ikke kan fjernes med en børste, kan du bruge en lavtryksluftkompressor til at blæse partiklerne væk. Pas på ikke at blæse snavs ind i højttaler- eller mikrofonåbninger.

Her er trinene til at rense dine AirPods og opladningsetui:
  1. Fjern AirPods fra opladningsetuiet.
  2. Brug en mikrofiberklud eller vatpind fugtet med en lille mængde alkoholbaseret rengøringsspray til at tørre huset og de udvendige overflader af AirPods og opladningsetuiet af. Vær forsigtig med at undgå at få væske i højttaler- og mikrofonåbningerne.
  3. Brug den bløde tandbørste til forsigtigt at børste snavs og støv væk fra højttalergrillene og andre detaljer.
  4. Brug luftkompressoren til at blæse tilbageværende snavs eller støv væk fra svært tilgængelige områder.

Sørg for, at dine AirPods og opladningsetui er helt tørre, før du sætter hovedtelefonerne tilbage i etuiet og bruger dem igen.

Det er vigtigt at være forsigtig og følge disse trin omhyggeligt for at undgå skader på dine AirPods . Undgå at bruge for meget væske, især direkte på hovedtelefonerne, og undgå at forsøge at åbne eller skille dem ad.

Apple har en guide til den bedste og sikreste måde at rense dine AirPods , den kan findes her: https://support. apple .com/sv-se/HT208729
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk