FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Stativ

Rigs til iPhone og andre smartphones

Her finder du rigs til din iPhone i flere forskellige modeller. De rigge, som vi har udvalgt til vores sortiment, er designet til at give dig maksimal stabilitet og kontrol, mens du filmer .
Læs mere rigs til iPhone og andre smartphones

Sorter efter:

Læs mere rigs til iPhone og andre smartphones
Vi har både større stativer der kan stå selv og håndholdte rigge.

Brug en rig til professionel video

Det er aldrig sjovt at opdage, at de optagelser, du brugte så meget tid på at optage, blev ubrugelige, fordi de ryster for meget . Dette gøres nemt, når du holder mobilen direkte i hånden, når du filmer. Hvis du i stedet bruger en rig til din iPhone , vil du aldrig have dette problem igen.

Med en rig til iPhone får du et alsidigt værktøj, der giver dig mulighed for at vedhæfte en række forskelligt tilbehør. Det kan være ting som mikrofoner, lys og andet tilbehør, der øger kvaliteten af din video. Når du har det rigtige udstyr, kan du forbedre kvaliteten af dine videoer markant.

Flere af de modeller du finder i vores sortiment fungerer også glimrende til at vippe og vinkle din telefon. Det giver dig endnu mere kontrol over dine optagelser.

Perfekt til både begyndere og professionelle

Det er lige meget, om du er hobbyfilmskaber eller professionel filmskaber. De rigge du finder her passer til alle og er nemme at bruge og tilpasse til dine behov.

En rig til iPhone gør din videooptagelse både nem og sjov. I stedet for konstant at forsøge at holde telefonen stabil, kan du med en rig fokusere på at skabe fantastisk video.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk