FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
airtag
oplader
taske
tás
nomad
cricut joy
magsafe
iphone 15 pro max
brodit
ulanzi
iphone x cover
tomtoc
ram
powerbank
iphone 12 mini
stylus
musemåtte

Sådan fungerer trådløs opladning med Qi


Sådan fungerer trådløs opladning med Qi-teknologi
  • Du har brug for en enhed, der er Qi-klar (telefon, tablet)
  • Du har brug for en trådløs (Qi) oplader / modtager

Hvis din smartphone er Qi-klar, skal du bare placere den oven på opladeren og - og VIP-telefonen oplades uden at du behøver at tilslutte noget kabel. Ikke mere "meck" med kabler, kabler, der også ofte er inkompatible eller ødelagte. Selvfølgelig er Qi-opladeren stadig tilsluttet stikkontakten. Men dette er ikke et problem, fordi opladeren normalt vil være permanent placeret, hvor det er praktisk at oplade telefonen, tudsen eller hvad det end er, du oplader. Hvis du vil bruge denne teknologi med din eksisterende enhed, skal du kontrollere, om den er Qi-klar. Hvis ikke, fortvivl ikke. De fleste smartphones kan udstyres med forskellige tilbehør så den kan oplades trådløst. For eksempel en skal eller etui, der igen er Qi-udstyret.

Qi shell til dig, der har en enhed, der ikke er Qi klar:

Magnetisk etui til trådløs Exelium-opladning (iPhone 8/7 / 6S / 6)

Exelium trådløs opladningsetui er kompatibel med iPhone 8/7 / 6S / 6 og ud over sin primære funktion som beskyttelse kan din iPhone drage fordel af Qi trådløs opladningsteknologi. Det har også det magnetiske fastgørelsessystem udviklet af Exelium.

Qi-plade til dig, der har en enhed, der er Qi-klar:

Satechi Qi trådløs opladningsplade

Med Satechi Wireless Charging Pad kan du tage din trådløse opladningsoplevelse til det næste niveau. Du behøver ikke længere bekymre dig om at tilslutte opladningskabler hver gang du har brug for det oplad din enhed, placer den bare på opladningspladen.

Gennemse hurtigt din enhed:
Satechi Wireless Charging Pad giver dig mulighed for at oplade din Qi-klare enhed op til 1,4 gange hurtigere end standard trådløse opladere. Det er også bagudkompatibelt med alle Qi-klare smartphones, der oplades ved standardhastighed.Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk