FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
49 mm Skærmbeskyttelse

Køb skærmbeskytter til Apple Watch Ultra 2 45 mm - Hurtig levering

Et ur fra Apple er mere eller mindre en lille computer på armen. Den har mange forskellige indstillinger og apps, som du kan downloade for at få den til at passe til din livsstil.
Læs mere Køb skærmbeskytter til Apple Watch Ultra 2 45 mm - Hurtig levering

Sorter efter:

Læs mere Køb skærmbeskytter til Apple Watch Ultra 2 45 mm - Hurtig levering
Et smart ur er ganske rigtigt lavet til at modstå ekstreme miljøer, men det er stadig en god idé at beskytte uret mod ridser, snavs, slid og eventuelle revner, der måtte opstå.

Du sætter en skærmbeskytter over skærmen, ligesom på en telefon. Det fungerer som et ekstra glas på urets display. Skærmbeskytterne er lavet af hærdet glas eller blød TPU-plast. Der er også en beskyttende film , der er lavet af et meget strygeligt materiale, der fra begyndelsen er udviklet til militært brug.

Vi har også skærmbeskyttere med indbygget skal , som du nemt kan sætte på rundt om uret. Ikke nok med at du beskytter skærmen, du får også beskyttelse omkring uret, hvis du tilfældigvis støder ind i noget. Det kan være det, der gør, at du ikke behøver at købe et nyt ur.

Skærmbeskytter til den aktive

Hvis du er et udendørsmenneske eller ofte går i fitnesscenter, bruger du helt sikkert uret, når du træner og er på farten. Så er det ekstra fordelagtigt at have en skærmbeskytter til dit Apple Watch .

Skærmbeskyttere er så tynde, at du ikke vil mærke forskel på uret, når det først er på dit Apple Watch . Du behøver heller ikke bekymre dig om, at det vil påvirke skærmens følsomhed på nogen måde. Dit smart-ur vil stadig fungere nøjagtigt som normalt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk