FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
projektor
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Kæledyr

Smarte kattebakker til smarte hjem

Leder du efter et hygiejnisk toilet til katten, er en smart kattebakke det perfekte valg. Disse selvrensende kattebakker er designet til at spare tid for katteejeren og samtidig give katten et toilet, der altid er rent og friskt.
Læs mere smarte kattebakker til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere smarte kattebakker til smarte hjem

Sådan fungerer en smart kattebakke

En selvrensende kattebakke har en funktion, der automatisk renser kassen. Det, der ryddes væk, ender i et separat rum, som du nemt kan tage ud og tømme. Sensorer registrerer, hvornår katten bruger æsken og et øjeblik efter starter den selvrensende funktion.

Alt efter model kan en smart kattebakke også have andre funktioner. Den kan for eksempel give dig besked, når du skal fylde på med sand.

Fordele for både dig og din kat

Med en smart kattebakke bliver arbejdet med at holde kattebakken ren meget lettere. Derudover minimerer en smart kattebakke dårlig lugt. Den er også meget mere hygiejnisk end en almindelig kattebakke, da den altid tømmes efter din kat har brugt den.

Katte kan ikke lide, når kassen er snavset og sjældent tømmes. Det kan gøre dem stressede og i værste fald føre til, at de går på toilettet et andet sted i hjemmet. Så din firbenede ven vil helt sikkert sætte pris på altid at have en nytømt kasse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk