FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Højttalere Soundbar

Soundbar med bluetooth tilslutning

At forbinde en soundbar med Bluetooth-funktion til din iPhone er ganske simpelt og giver dig mulighed for at streame musik, podcasts, lydbøger og anden lyd trådløst til din soundbar. Når parringen er fuldført, skal navnet på din soundbar flytte til sektionen "Mine enheder" i Bluetooth-indstillingerne på din iPhone , og der skal stå "Forbundet" ud for den.
Læs mere soundbar med bluetooth tilslutning

Sorter efter:

Læs mere soundbar med bluetooth tilslutning
Her er trinene til at parre din iPhone med soundbaren via Bluetooth :

Forbered soundbaren

  1. Tænd for soundbaren.
  2. Vælg Bluetooth-tilstand. Afhængigt af soundbarens model kan dette kræve, at du trykker på en knap mærket "Bluetooth", "Pair", "Source" eller noget lignende. Se brugervejledningen til din specifikke soundbar for detaljerede instruktioner.

Aktiver Bluetooth på din iPhone

  1. Åbn appen "Indstillinger" på din iPhone .
  2. Tryk på "Bluetooth".
  3. Tænd for Bluetooth ved at trykke på kontakten, så den bliver grøn.

Par iPhone med soundbaren

  1. Under "Andre enheder" i Bluetooth-menuen på din iPhone bør du se din soundbar på listen. Navnet på soundbaren varierer efter model, men det bør ofte indeholde mærket eller modelnavnet.
  2. Tryk på navnet på lydbjælken. Din iPhone vil nu forsøge at parre med soundbaren.

Bekræft forbindelsen

  1. Når parringen er fuldført, skal navnet på din soundbar flytte til sektionen "Mine enheder" i Bluetooth-indstillingerne på din iPhone , og der skal stå "Forbundet" ud for den.
  2. Din soundbar kan også udsende en lyd eller vise en indikator på displayet for at signalere, at forbindelsen er etableret.

Afspil lyd

Nu hvor din iPhone er forbundet til soundbaren, kan du begynde at afspille lyd fra din iPhone . Uanset om det er musik fra Apple Music, Spotify, en podcast-app eller en hvilken som helst anden lydkilde, vil lyden streames til soundbaren.

Tjek lydstyrken

Brug lydstyrkeknapperne på din iPhone eller på soundbaren til at justere lydstyrken til det ønskede niveau.

Koble fra:

Når du er færdig og vil afbryde forbindelsen til din iPhone fra soundbaren, skal du gå tilbage til Bluetooth-indstillingerne på din iPhone , trykke på "i"-ikonet ved siden af soundbarens navn og vælge "Pair from".

Nu er du klar til at nyde lyden fra din iPhone via din Bluetooth soundbar! Husk, at hvis der er problemer, eller hvis forbindelsen af en eller anden grund afbrydes, kan det være en god idé at genstarte både din iPhone og soundbar og prøve at oprette forbindelse igen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk