FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
næt taske
brodit
magsafe
cover
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
taske
nomad
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Generelt Mac-tilbehør Stregkodescanner

Stregkodescannere - kablet og trådløst

Mange virksomheder har brug for stregkodelæsere og her finder du varianter, der fungerer godt sammen med din Mac (selvfølgelig også Windows). Hvis du bruger den til din bærbare computer, får du den fleksibilitet, du skal bruge for at kunne tage arbejdet med overalt.
Læs mere stregkodescannere - kablet og trådløst

Sorter efter:

Læs mere stregkodescannere - kablet og trådløst
Det er perfekt, hvis du sælger ting, når du er på farten. Hos os finder du kun produkter af høj kvalitet fra kendte virksomheder inden for elektronik.

Forskellige typer stregkodelæsere

Vi tilbyder forskellige typer stregkodelæsere med varierende funktioner i vores sortiment. De kommer fra mærker som Honeywell og Datalogic. Du forbinder hovedsageligt læserne med USB-A, som normalt følger med i købet. Hos os finder du stregkodelæsere med lasere, der også kan læse obskure og beskadigede stregkoder. Dette minimerer behovet for manuelt at indtaste stregkoder, hvilket igen sparer dig tid.

Vores stregkodelæsere er lette og nemme at have med i løbet af arbejdsdagen. De har desuden et ergonomisk design, så du kan bruge dem i længere tid uden at komme til skade eller anstrenge dig.

Du kan også vælge en af vores stregkodelæsere uden bevægelige dele, hvilket giver minimal risiko for skader som følge af slid. Det giver igen en læser, der holder længe. Samtidig er denne type stregkodelæser mere modstandsdygtig over for stød og stød.

Vores stregkodelæsere er nemme at bruge og har normalt kun en enkelt knap. Nogle muligheder kan læse op til 100 stregkoder i sekundet, hvilket gør dem meget effektive, når mange koder skal læses hurtigt. Det er for eksempel perfekt ved scanning af udgående pakker.

I dag er 2D stregkoder meget almindelige og vi har læsere, der er tilpasset den type kode, samt lineære stregkoder. En 2D-kode kan indeholde flere data end en traditionel lineær stregkode, hvilket har gjort dem til den nye standard i mange virksomheder. Det er derfor fordelagtigt at vælge en stregkodelæser, der kan klare den type kodeaflæsning.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk