FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Covers og etuier

Tegnebog til iPhone 7 og iPhone 8

Tegnebogsetuier En tegnebogskasse er en fremragende løsning, hvis du vil undgå at have både en tegnebog og en mobiltelefon i lommen, da den kombinerer de to. Vi tilbyder mange varianter, så du kan finde en, der passer dig. Hvis du kombinerer tegnebogen med en af de beskyttende briller i vores sortiment, er din telefon også meget godt beskyttet. Læs mere om tegnebog til iPhone 7 og iPhone 8

Sorter efter:

Tegnebogsetuier (100 st)

Læs mere om tegnebog til iPhone 7 og iPhone 8
Tegnebog til iPhone 7 og iPhone 8

Bredt udvalg, der passer til alle

Antallet af kort, der passer i en sag, varierer meget, og nogle af vores tegnebogssager har også plads til kontanter. Der er også en tegnebogskuffert med en aftagelig skal, hvilket er fantastisk, hvis du ikke altid vil have pungdelen med dig. En sag med en indbygget stativ er praktisk, hvis du normalt ser film på din mobil, da du ikke behøver at holde telefonen.

Vi tilbyder også små tasker, som du kan fastgøre på dit bælte eller hænge rundt om halsen. Der passer både din iPhone 8 eller iPhone 7, dine kort og dine kontanter. Disse tasker indeholder også opladere, hovedtelefoner og nøgler, hvilket gør mobilposerne til et fremragende alt-i-et produkt.

En god beskyttelse af din telefon

Et pungdæksel beskytter hele din mobil, inklusive skærmen, når den er lukket. Med en skærmbeskytter beskytter du skærmen, selvom du tilfældigvis taber din mobiltelefon, når sagen er åben. Her hos os finder du også sager, der er udviklet til dig, der bruger telefonen i ekstra hårde miljøer, for eksempel på arbejde eller ved vandet.

Vælg mellem flere farver og materialer

Vores tegnebogskuffer fås i forskellige farver for at appellere til alle. Vælg mellem diskrete sorte og brune kasser eller skille sig lidt ekstra ud med en lilla, blå, limegrøn eller lyserød kuffert. Du kan også købe mønstrede kasser, for eksempel med prikker eller striber. Med hensyn til materialer finder du blandt andet læder, imiteret læder og stof. Den tegnebogskasse, vi sælger, leveres af populære producenter af mobiltilbehør, der er kendt for deres høje kvalitet.
Tillbage