FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Trådløse høretelefoner In-ear

Trådløst in-ear headset til iPhone

Med trådløse hovedtelefoner kan du nemt lytte til musik eller tale i telefon uden at forstyrre ledninger. Hovedtelefonerne bruger bluetooth til at forbinde til din iPhone , hvilket giver en sikker forbindelse, der forbliver stabil.
Læs mere trådløst in-ear headset til iPhone

Sorter efter:

Læs mere trådløst in-ear headset til iPhone
I vores udvalg af in-ear headsets finder du flere modeller og fra forskellige mærker. Fælles for alle hovedtelefoner er deres høje kvalitet.

Headset med forskellige funktioner

Vi tilbyder headset med funktioner som IP-klassificering, indbygget mikrofon og ørebøjler, der giver dig mulighed for at fastgøre dem bag ørerne. Derudover kommer de fleste muligheder med ørepropper i flere størrelser, så du kan tilpasse dem fra dine ører.

Træner du meget eller bruger dine høretelefoner udendørs i al slags vejr, bør du tage et kig på produkter med IP-klassificering. Vi har blandt andet modeller med IP66, som beskytter mod både sved og regn. Går du med tanker om at bruge headsettet til træning, bør du også overveje at vælge en model med ørekroge. Så skal du ikke skubbe høretelefonerne i, fordi de er ved at falde ud, hvilket giver dig større mulighed for at fokusere på træningen.

I dag er det som udgangspunkt standard at have en indbygget mikrofon i et headset. Nogle gange er mikrofonen dog kun i en af hovedtelefonerne. Bruger du ofte kun én hovedtelefon ad gangen, skal du være ekstra opmærksom, når du vælger en model, hvor begge sider har mikrofon.

Du bør også tage et kig på batterilevetiden for det headset, du overvejer at købe. Nogle har omkring seks timers spilletid, mens andre varer i tolv timer. Mange modeller giver dig mulighed for at oplade høretelefonerne i deres etui.

Trådløse headsets i forskellige designs

I vores udvalg af trådløse headset i in-ear model finder du simple hvide og sorte modeller. Men du kan også vælge et mere farverigt alternativ i for eksempel turkis eller pink. Der er også muligheder med forskellige tegneseriefigurer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk