FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Trådløse høretelefoner Over-ear

Trådløst over-ear headset til iPhone

Et par over-ear høretelefoner dækker hele ørerne og er på den måde med til at blokere lyde fra omgivelserne. Det er meget nyttigt, hvis du vil kunne lytte til musik eller se film uforstyrret, selv når der er meget baggrundsstøj.
Læs mere trådløst over-ear headset til iPhone

Sorter efter:

Læs mere trådløst over-ear headset til iPhone
Vi har et bredt udvalg af headsets i over-ear model, der passer perfekt til din iPhone .

Da disse headset også er trådløse, behøver du ikke bekymre dig om sammenfiltrede ledninger. Mange af modellerne er også sammenklappelige for at fylde så lidt som muligt, når du ikke bruger dem. De er derfor velegnede til at putte i både lommen og tasken.

Flere gode muligheder

Blandt vores muligheder for over-ear headsets er der noget for enhver smag, i farver som sort, hvid, pink og blå. De har alle en bred rem over hovedet, som gør dem behagelige at have på selv i længere perioder. En fordel ved bare over-ear er, at de sidder godt, selv når du er aktiv. Du behøver ikke bekymre dig om at miste dem, når du løber, cykler eller træner.

Vi tilbyder headset til iPhones fra mange kendte mærker indenfor lyd. Motorola, Koss, Denver og Valco er eksempler på nogle af dem.

Når det kommer til batterilevetid, varierer det mellem forskellige modeller. Nogle har en aktiv spilletid på 50 timer, andre på 20 timer. Hvis du ikke altid har mulighed for opladning, anbefaler vi en mulighed med længere batterilevetid. Nogle headsets kan også bruges med kabel, hvis det er nødvendigt.

Langt de fleste høretelefoner har desuden en indbygget mikrofon, så du kan tale i telefon eller deltage i møder via internettet. Nogle modeller har også kontroller, der giver dig mulighed for at besvare opkald, skifte numre eller øge lydstyrken uden selv at tage din iPhone op af lommen.

For den bedste forbindelse anbefaler vi headset med Bluetooth 5.0. Det er en avanceret, moderne forbindelse, der normalt fungerer upåklageligt næsten hele tiden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk