FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Kabler USB-A til USB-C kabler

Køb USB-A til USB-C-kabler til iPad

I vores sortiment til iPad finder du kabler, der kan bruges til at konvertere USB-A til USB-C . Naturligvis fungerer USB-standarden også med andre enheder, ikke kun Apple .
Læs mere Køb USB-A til USB-C-kabler til iPad

Sorter efter:

Læs mere Køb USB-A til USB-C-kabler til iPad
USB-C er ingen undtagelse, hvilket gør det muligt at synkronisere forskellige enheder ved hjælp af vores produkter. Derudover kan de bruges i ladestationer, med powerbanker eller i bilen. Hvis du har brug for at oplade flere enheder på samme tid, er det smart at købe en af vores multiopladere.

Vi sælger kabler i forskellige prisklasser, modeller, farver og længder. Hvis du investerer i kabler i forskellige farver, vil det være lettere at genkende dem for at vide, hvilken enhed de passer til, men vi har også et kabel med tre stik, hvor det er muligt at synkronisere USB-C, Micro-USB og Lightning-enheder . Alle vores kabler er kompatible med standardopladere, så længe de har et USB-A-stik.

Nogle af kablerne har vinklede stik, så spændingen mellem kablet og stikket ikke bliver for stor. Kablet kan også fastgøres på bagsiden af din enhed ved hjælp af en sugekop. Dette er især godt, når du f.eks. Vil spille på din telefon på samme tid, som den oplades, og ikke vil have kablet i vejen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk