FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler USB-C til Lightning kabler

USB-C til Lightning-kabler til iPad

I dette afsnit finder du et stort udvalg af kabler, der konverterer fra USB-C til Lightning . Alle vores kabler har både høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.
Læs mere USB-C til Lightning-kabler til iPad

Sorter efter:

Læs mere USB-C til Lightning-kabler til iPad
Disse kabler kan blandt andet bruges til at forbinde en iPad , iPhone eller iPod til din Mac til opladning eller synkronisering af enhederne.

Vores kabler fungerer kun med de nyere enheder, der har USB-C-stik. Det vil sige alle modeller fra iPad 5 og fremefter. De arbejder også med andre enheder og andre Apple produkter, der har USB-strømadaptere på blandt andet 20 watt, 29 watt, 30 watt og 96 watt.

Hurtig opladning med vores kabler

Få hurtigere og mere sikker opladning med vores USB-C til Lightning-kabler . Det tager kun 30 minutter at få din telefon eller iPad fuldt opladet.

I modsætning til tidligere Apple kabler er belysningskablerne udstyret med en chip med otte stik. Du forbinder kablet til din mobil eller tablet uden at skulle tage højde for, hvilken side der er op eller ned, fordi begge sider er ens.

Vi sælger mange lynkabler i forskellige længder. Her er kabler i længder fra 25 centimeter op til hele 5 meter lange. Det betyder, at du altid kan finde en passende længde til enhver lejlighed - både hjemme og på arbejdspladsen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk