FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Kabler

USB-C til USB-C-kabler til iPad

USB-C til USB-C-kabler Her finder du USB-C til USB-C kabler til din iPad eller iPhone . Du bruger dem til at oplade, overføre data eller synkronisere din enhed. Disse kabler har således USB-C i begge ender. De fungerer således til lidt nyere modeller af iPad , såsom iPad Pro 12,9 tommer fra år 2021 og iPad Air 4. Du finder kabler i forskellige materialer, mærker og længder, og du kan nemt og hurtigt filtrere rækkevidden gennem kriterier som f.eks. farve, pris, mærke eller længde. Læs mere om uSB-C til USB-C-kabler til iPad

Sorter efter:

USB-C til USB-C-kabler (66 st)

Læs mere om uSB-C til USB-C-kabler til iPad
USB-C til USB-C-kabler til iPadNogle USB-C til USB-C kabler er lavet til hurtig opladning , de oplader telefonens batteri op til 50% på 36 minutter. Nogle af modellerne har et vinklet stik for at gøre ledningen mere holdbar. Andre modeller har flettet ydre for bedre holdbarhed. Længden af de kabler, vi tilbyder, varierer fra 20 til 300 cm. Når du kun oplader din enhed, fungerer en kort ledning godt, så den ikke bliver viklet ind i andre mulige kabler. Men hvis du vil bruge enheden under opladning, kan en længere ledning være at foretrække.

Du kan også vælge et USB-C forlængerkabel, hvis ledningslængden ikke er tilstrækkelig. Du kan få disse forlængerkabler i længder på en, to eller tre meter. Nogle modeller leveres også med en praktisk velcrobånd, hvilket bidrager til en problemfri opbevaring.
Tillbage