FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
projektor
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
  • Alogic Ultra USB-C To RJ45 Gigabit Ethernet Adapter
  • Alogic Ultra USB-C To RJ45 Gigabit Ethernet Adapter
  • Alogic Ultra USB-C To RJ45 Gigabit Ethernet Adapter
  • Alogic Ultra USB-C To RJ45 Gigabit Ethernet Adapter
  • Alogic Ultra USB-C To RJ45 Gigabit Ethernet Adapter
  • Alogic Ultra USB-C To RJ45 Gigabit Ethernet Adapter
Art. nr. V62475

Alogic Ultra USB-C til RJ45 Gigabit Ethernet-adapter

Oplev problemfri netværksforbindelse med Ultra USB-C til RJ45 Gigabit Ethernet-adapter.

Læs mere
199 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Oplev problemfri netværksforbindelse med Ultra USB-C til RJ45 Gigabit Ethernet-adapteren, et must-have for alle, der har brug for en stabil og hurtig kablet internetforbindelse.

Uanset om du er i et mødelokale eller sidder ned for at udføre arbejdsopgaver, sikrer denne kompakte og kraftfulde adapter, at din enhed har højhastighedsinternetadgang via en kablet Ethernet-forbindelse.

  • Kompakt og kraftfuldt design: En elegant, kompakt adapter, der er klar til brug når som helst og tilbyder pålidelighed uden at optage plads.
  • USB-C-forbindelse: Tilslut nemt de nyeste bærbare computere og enheder med en vendbar USB-C-forbindelse, der er fremtidssikret og universelt kompatibel.
  • Gigabit-hastigheder for hurtigere overførsler: Nyd hurtig, forsinkelsesfri internet og dataoverførselshastigheder på op til 1 Gbps, perfekt til streaming, spil eller videokonferencer.
  • Plug and Play-komfort: Ingen installation eller ekstern strømforsyning påkrævet - sæt den i, og du er klar til at spille eller arbejde.
  • Premium byggekvalitet: Lavet med en premium konstruktion for at sikre lang levetid og ensartet ydeevne.

Kompakt og kraftfuldt design

Ultra USB-C til RJ45 Gigabit Ethernet-adapteren har et minimalistisk design, der perfekt komplementerer nutidens enheder. På trods af sin lille størrelse er denne adapter en arbejdshest, der sikrer pålidelig internetforbindelse via kabel, hvilket giver brugerne uafbrudt produktivitet.

USB-C forbindelse

Moderne enheder kræver moderne løsninger. Adapteren er udstyret med den nyeste USB-C-forbindelse, hvilket gør den til et perfekt match til den nye generation af bærbare computere og smartphones. Den vendbare USB-C-forbindelse betyder, at du ikke behøver at fumle med forbindelsen, da den er nem at tilslutte hver gang.

Gigabit-hastigheder for hurtigere overførsler

Sig farvel til buffering og langsomme downloads. Alogic adapteren understøtter Gigabit Ethernet, som giver overførselshastigheder på op til 1 Gbps. Denne hastighed er ideel til dataintensive opgaver såsom HD-streaming, onlinespil eller store fildownloads, hvilket sikrer en effektiv og glat internetoplevelse.

Plug and play bekvemmelighed

Denne adapter prioriterer din tid. Du behøver ikke at installere nogen software eller have en ekstern strømkilde med. Sæt blot adapteren i USB-C-porten på din enhed, og plug-and-play-funktionen har dig konfigureret på få sekunder, klar til øjeblikkelig brug.

Førsteklasses byggekvalitet

ALOGIC har ikke kun produceret en adapter, der fungerer godt, men også en, der holder længe. De førsteklasses materialer, der bruges i fremstillingsprocessen, modstår slitage og sikrer, at adapteren tåler daglig brug og er intakt og funktionel, når du rejser.

Farve: Grå/sort
Længde: 15 cm

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng