FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Opladning Vægoplader

Vægoplader til AirPods , AirPods Pro og AirPods Max

Her finder du vores store udvalg af vægopladere. De er perfekte til at oplade dine AirPods på en nem måde.
Læs mere Vægoplader til AirPods , AirPods Pro og AirPods Max

Sorter efter:

Læs mere Vægoplader til AirPods , AirPods Pro og AirPods Max
Vores adaptere kommer i mange forskellige former, kapaciteter og udtagsmuligheder, der passer til alle formål. Uanset om du ønsker at kunne oplade et par AirPods eller alle dine enheder på én gang, så finder du løsningen her.

En adapter med flere stikkontakter

Til dig, der har mange forskellige gadgets at lade op, findes vores vægopladere med flere ladeporte. De er velegnede til at oplade både dine AirPods , din telefon og dine andre opladelige enheder.

Med en vægoplader, der har flere stikkontakter, kan du altid være sikker på, at du kan oplade dine enheder på samme tid. Vægopladerne, der har mange stik, er også lige så små og fleksible som dem med færre stik.

Vægoplader med forskellige porte

Fra slutningen af 2024 er USB-C den nye EU-standard for opladning af små elektroniske enheder. Det betyder, at alle telefoner, AirPods og andre genopladelige produkter, der sælges derefter, vil være udstyret med USB-C-porte. Det er selvfølgelig derfor, vi har vægopladere med USB-C, så du kan bruge dem til dine nye enheder.

Ældre gadgets har dog ikke altid USB-C, men du behøver ikke bekymre dig. Hvis dine AirPods er af en ældre version med en anden opladningsport, har vi også vægopladere til dem. Her er flere opladere med standard USB-porte, samt multiopladere med både USB-A og USB-C kompatibilitet. Med sådan en kan du oplade både dine nye og ældre enheder med en og samme oplader.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk