FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Biltilbehør Bilholder

Bilreol med MagSafe

En bilholder til din iPhone gør ikke kun kørslen mere sikker, fordi du har den i den rigtige højde, og du behøver ikke holde den for at bruge GPS eller se notifikationer. Med en MagSafe bilholder oplader du også bekvemt din smartphone, mens du kører.
Læs mere bilreol med MagSafe

Sorter efter:

Læs mere bilreol med MagSafe

Forskellige beslag til den rigtige position

Nutidens biler har forskelligt interiør, men vi har et bilstativ til hver model. Fastgør den til en ventilation ved hjælp af forskellige arme eller monter den på forruden. Det vigtige er, at den sidder, så du både har fuld synlighed og rækkevidde til at håndtere din telefon. For sikker kørsel skal du hurtigt og nemt kunne administrere din smartphone. Og uden at du bliver distraheret hvad med din kørsel. Derfor bør du altid montere den i bilen, hvor du nemt kan nå den.

Oplad flere enheder

Vælger du en magnetisk bilholder med USB, kan du også oplade andre enheder på samme tid. Det betyder, at du kan oplade en powerbank samtidig med, at din iPhone oplader. Perfekt, hvis du vil være sikker på, at når du når din destination, kommer du ikke bare sikkert dertil. Du har også din powerbank opladet og din iPhone fuldt opladet, når du tager på vandretur, golf eller på sightseeing i byen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk