FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Biltilbehør

MagSafe tilbehør til bilen

Du kan nemt fastgøre din mobiltelefon til en bilholder eller biloplader med MagSafe. Du stiller telefonen oprejst, så det er nemt at holde styr på den, hvis det er nødvendigt.
Læs mere magSafe tilbehør til bilen

Populære produkter (30 af i alt 80)

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere magSafe tilbehør til bilen
Du, der bruger en navigator, når du kører, kan nu se skærmen tydeligt. Til bilreolen kan du købe en oplader, der gør, at telefonen kan oplades, mens du kører. Du kan tilslutte opladeren med et USB-C eller USB-A stik alternativt en adapter til cigaretstikket.

Oplad telefonen i bilholderen

Ved hjælp af en trådløs magnetisk oplader kan du nemt oplade din telefon, mens du kører. På denne måde undgår du et tomt batteri, når du ankommer til din destination. Hvis du har en iPhone , der har MagSafe, skal du blot vedhæfte telefonen. Det er også muligt at købe en adapter, hvis din telefon ikke er kompatibel med opladeren.

Parkeringsplads hvor som helst

Vi mennesker har ofte forskellige præferencer og det gælder selvfølgelig også hvor du ønsker din telefon placeret i bilen.

Du kan vælge mellem at fastgøre holderen til instrumentbrættet, hvor du nemt kan se skærmen. Den anden mulighed er at fastgøre telefonholderen til forruden ved hjælp af en sugekop. At købe et bilstativ, du kan fastgøre til luftventilen, er den tredje mulighed. Det er nemt at justere bilholderen, så du har skærmen vippet i den ønskede retning og nemt kan se skærmen, selv når du kører. Husk at stille stativet på et glat materiale, der klæber, for at være sikker på, at det sidder ordentligt. Husk, at monteringen kan blive påvirket af ujævne vejbelægninger eller hurtig opbremsning.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk