FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Biltillbehør

Køb biltilbehør til Macbook Pro 16 (2023)

Hvis du planlægger at bruge din Macbook Pro 16" (2023) i bilen, hjælper det betydeligt, hvis du har adgang til godt biltilbehør , såsom bilholdere og bilopladere.

Ved at bruge et bilophæng og biloplader sammen kan du holde din MacBook Pro kørende og opladet, når du er på farten, hvilket kan være meget særligt nyttigt til arbejde, underholdning eller produktivitet, når du er på farten.
Læs mere Køb biltilbehør til Macbook Pro 16 (2023)

Populære produkter (11 af i alt 11)

Læs mere Køb biltilbehør til Macbook Pro 16 (2023)

Bilreol

  1. Få en passende bilholder : Først og fremmest skal du have en bilholder, der er designet til at passe til din MacBook Pro 16-tommer størrelse. Der findes forskellige typer bilreoler, inklusive dem, der kan monteres på forruden, instrumentbrættet eller bagsædet afhængigt af dit behov og præferencer.
  2. Monter bilstativet : Følg omhyggeligt producentens instruktioner for at montere bilstativet sikkert i din bil. De fleste bilreoler har justerbare beslag og arme, der kan justeres for at sikre din bærbare computer sikkert. Sørg for, at din MacBook Pro er ordentligt sikret, og at bilholderen er stabil for at undgå risiko for beskadigelse under kørslen.
  3. Brug bilstativet : Når bilstativet er korrekt samlet, kan du placere din MacBook Pro i det i henhold til instruktionerne. Sørg for, at din bærbare computer er sikkert fastgjort i holderen, så den ikke bevæger sig under rejsen. Dette gør det muligt for dig at bruge din MacBook Pro på en sikker måde, mens du er på farten.

Biloplader

  1. Få en kompatibel biloplader : For at oplade din MacBook Pro skal du bruge en biloplader med den rigtige type forbindelse, normalt USB-C. Tjek også, at bilopladeren har tilstrækkelig strøm (målt i watt) til effektivt at oplade din bærbare computer.
  2. Tilslut bilopladeren : Sæt bilopladeren i din bils stikkontakt, som normalt er placeret i nærheden af instrumentbrættet og ofte kaldes cigarettænderen eller 12V-stikket. Tilslut derefter den anden ende af bilopladeren til din MacBook Pro via USB-C-porten.
  3. Oplad din MacBook Pro : Når bilopladeren er korrekt tilsluttet, kan du bruge din MacBook Pro , mens den oplades i bilen. Sørg for, at ladekablet er korrekt tilsluttet for at sikre en stabil opladningsproces.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk