FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
magsafe
taske
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
nomad
cover
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Bluetooth

iPhone 14 - Bluetooth - Stort udvalg

Her finder du forskelligt tilbehør til iPhone 14 der bruger Bluetooth. Tilbehør med Bluetooth giver en smidig trådløs oplevelse, da du ikke behøver at bruge kabler.
Læs mere iPhone 14 - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 314)

Læs mere iPhone 14 - Bluetooth - Stort udvalg
Her har vi samlet bluetooth høretelefoner, bluetooth højtalere, bluetooth trackere og meget mere!

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere er den perfekte ledsager til din iPhone 14 når du vil lytte til musik, podcasts eller foretage håndfri opkald hvor som helst, når som helst. Disse trådløse højttalere forbindes problemfrit med din iPhone via Bluetooth-teknologi, hvilket eliminerer behovet for besværlige kabler og giver dig nem adgang til din yndlingsmusik med blot et par klik.

Med et kompakt og bærbart design kan du nemt tage din bluetooth-højttaler med dig overalt - fra hjemmet til stranden, parken eller på rejsen. Mange bluetooth-højttalere tilbyder også vandtætte eller stødsikre design, hvilket gør dem perfekte til udendørsaktiviteter og eventyr. Med høj lydkvalitet og lang batterilevetid er bluetooth-højttalere til iPhone det ultimative tilbehør til at dele din yndlingsmusik med venner og familie, uanset hvor du er.

Sporer

Bluetooth-trackere er små og fleksible enheder, der gør det muligt at spore tabte eller forlagte genstande ved hjælp af Bluetooth-teknologi. Disse enheder kan nemt fastgøres til nøgler, tegnebøger, tasker eller andre værdigenstande og kan derefter spores via en mobilapp, der er kompatibel med enheden.

En af de vigtigste fordele ved bluetooth-trackere er deres brugervenlighed og bekvemmelighed. Ved blot at tilslutte enheden til din iPhone , kan du nemt spore dine mistede genstande ved at bruge appen til at angive deres placering. Dette kan især være nyttigt, når du har mistet noget derhjemme eller på et offentligt sted og hurtigt skal finde det igen.

Bluetooth høretelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner har revolutioneret den måde, vi lytter til musik og taler i telefon. Disse trådløse hovedtelefoner eliminerer besværet med kabler og giver brugerne frihed til at nyde deres musik eller tage opkald uden at være bundet til deres enhed. Med letheden ved at parre dem med din iPhone via Bluetooth-teknologi er bluetooth-hovedtelefoner det perfekte tilbehør til folk på farten eller for dem, der ønsker en mere bekvem lytteoplevelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk