FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
  • Contour RollerMouse Pro3
  • Contour RollerMouse Pro3
Art. nr. V98383

Contour RollerMouse Pro3

RollerMouse Pro3 leveres med en kort håndledsstøtte og er ideel, hvis pladsen er tæt.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
3.269 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Contour RollerMouse Pro3 har en dokumenteret og robust sign , der passer godt til det tangent bord i fuld visning. Den glatte rullebjælke giver dig mulighed for at bruge muse uden at bekymre dig om at tage fat i noget, som mini minimerer indsatsen fra hånd og fingre, især efter en hel dags intensivt arbejde.

RollerMouse giver dig en naturlig og afbalanceret siddestilling og giver dig mulighed for at hvile dine hænder foran din krop, hvilket reducerer belastningen hele vejen fra fingerspidserne og op til skuldre og nakke. Det betyder, at du kan holde fokus på dine opgaver og arbejde komfortabelt og effektivt.

Fantastiske resultater med en mini indsats Lad RollerMouse Pro3 gøre arbejdet. Med lette små bevægelser flytter du rullebjælken og dermed markøren på skærmen, og det uden at skulle strække din hånd til siden og få fat i noget. Du lader blot dine fingerspidser styre rullepanelet, mens den anden hånd håndterer knapperne. På den måde fordele opgaven med begge hænder, og mini set- punktsværdien indsats i løbet timers mus arbejde.

Justerbare funktioner RollerMouse Pro3 har flere praktiske indbyggede funktioner, såsom kopiering / indsættelse med et enkelt klik, indstilling af tre forskellige "driftstilstande", hvoraf to er til pc hhv. Mac og evnen til at tilpasse klikfølsomhed samt rullebjælkens markørhastighed til dine personlige præferencer. Vælg mellem ti point til hastighed ved hjælp af den centrale acer ade-knap-markørhastighed. En lysindikator viser den valgte hastighed fra den laveste til den højeste.

Forprogrammerede knapper RollerMouse Pro3 tilbyder en række forprogrammerede knapper, der håndterer almindeligt anvendte funktioner såsom dobbeltklik, kopiering og indsættelse. Ved at bruge knapperne på muse , mini , øger du antallet af klik og tilhørende peger, som du ellers skulle udføre med en traditionel mus.

Hvis du har brug for at omprogrammere knapperne, gør du det med vores software.

RollerMouse Pro3 leveres med en kort håndledsstøtte og er ideel, hvis pladsen er tæt.

Farve: Sort
Forbindelse: USB-A-kabel

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Forbindelse: USB-A
Ledningsfri: Nej

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng