FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler HDMI-kabler

HDMI-kabler til Apple TV

For at tilslutte dit Apple TV skal du bruge et HDMI-kabel. Disse fås i forskellige længder, forskellige farver og frem for alt forskellige versioner.
Læs mere HDMI-kabler til Apple TV

Sorter efter:

Læs mere HDMI-kabler til Apple TV
Nogle understøtter kun op til 4k, mens andre HDMI-kabler på forhånd er udvidet til 8k (hvilket Apple TV ikke understøtter endnu, baseret på hvad der er tilgængeligt i 2023).

HDMI-kabler med understøttelse af 4K, også kendt som 4K HDMI-kabler, er kabler designet til at transmittere high-definition 4K-videokvalitet og lydsignaler mellem forskellige enheder såsom tv'er, computere, spillekonsoller og Blu-ray-afspillere. Disse kabler er udstyret med teknologi og specifikationer, der gør det muligt at transmittere 4K Ultra High Definition (UHD) indhold med høj billedkvalitet og klarhed.

Kernefunktioner og karakteristika for 4K HDMI-kabler omfatter:
  1. 4K-opløsning: Disse kabler er i stand til at transmittere video med en opløsning på 3840 x 2160 pixels, hvilket giver fire gange så meget detaljeringsgrad som Full HD (1080p).
  2. HDR-understøttelse: Mange 4K HDMI-kabler understøtter High Dynamic Range (HDR), som forbedrer kontrast, farver og billedkvalitet ved at vise et bredere udvalg af højlys og skygger.
  3. Billedhastighed: De fleste 4K HDMI-kabler understøtter høje billedhastigheder såsom 60 Hz, hvilket giver jævn og hurtig gengivelse af bevægelser til film, spil og andre multimedieoplevelser.
  4. Lydtransmission: Udover high-definition video understøtter 4K HDMI-kabler også transmission af flere lydkanaler, inklusive surround sound-formater som Dolby Atmos og DTS:X.
  5. Høj båndbredde: For at håndtere den øgede mængde data, som 4K-indhold kræver, har disse kabler høj båndbredde, ofte op til 18 Gbps eller mere.
  6. Understøttelse af farveskala: De kan også understøtte et bredt farveskala såsom Rec. 2020, som giver mere levende og naturtro farver.
  7. Kompatibilitet: 4K HDMI-kabler er bagudkompatible med ældre HDMI-standarder, så de kan bruges med ældre enheder og fjernsyn, der har HDMI-porte.

Som konklusion er 4K HDMI-kabler uundværlige for at opnå højkvalitets 4K-videoafspilning og lydgengivelse, når du tilslutter dine enheder til et 4K-tv eller en anden skærm. De gør det muligt for dig at nyde dine yndlingsfilm, spil og multimedier med den bedst mulige billed- og lydkvalitet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk