FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
magsafe
taske
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
nomad
cover
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Højttalere

Højttaler med radiofunktion

Vi har et komplet udvalg af højttalere med indbygget radio . De er perfekte faciliteter, uanset om du har brug for hjælp til at vågne om morgenen eller vil lytte til musik, mens du arbejder.
Læs mere Højttaler med radiofunktion

Sorter efter:

Læs mere Højttaler med radiofunktion
Radiohøjttalere kan være praktiske at have med flere steder. Du kan tage den med på ferie, til træning eller som højttaleranlæg til festen.

Smarte funktioner

Med en højttaler med radiofunktion kan du lytte til podcasts eller musik, vågne op til den korrekte morgenalarm eller holde dig ajour med de seneste radionyheder. Flere af vores moderne højttalere kan give dig både digitalt og analogt format. De er også bærbare og praktisk designet til at passe ind i de fleste miljøer.

Forskellige typer radiohøjttalere

Hos os finder du et varieret udvalg, lige fra klassiske retro modeller til smarte mikrosystemer. En elegant væghængt højttaler til soveværelset eller måske en robust digital krankradio med LED lommelygte til vildmarkseventyret. Når det er tid til fest, er vores kraftfulde bluetooth-højttalere med FM-radio det rigtige køb. Du kan tilslutte dine egne enheder og lytte til musik med den bedst mulige lyd.

Uanset om du kan lide at have radioen tændt i baggrunden eller vil lytte til nyheder, er radio altid en værdsat ledsager på arbejdet, derhjemme eller på ferie. Vores radioanlæg har alt fra smarte modtagemuligheder til vigtige sengefunktioner og desuden en rigtig god lyd.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk