FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
  • Jabra Evolve2 75 Stereo with Stand
  • Jabra Evolve2 75 Stereo with Stand
  • Jabra Evolve2 75 Stereo with Stand
  • Jabra Evolve2 75 Stereo with Stand
  • Jabra Evolve2 75 Stereo with Stand
  • Jabra Evolve2 75 Stereo with Stand
Art. nr. V37509

Jabra Evolve2 75 Stereo med stativ

Den nye standard for hybridarbejde. Lydteknologi i verdensklasse giver brancheførende opkaldskvalitet.

Læs mere
Ms usb-a
2.939 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Den nye standard for hybridarbejde. Lydteknologi i verdensklasse giver brancheførende opkaldskvalitet.

Dette smarte headset er specielt designet til hybridarbejde. For at holde dig forbundet og produktiv. Fra dagens første opkald til det sidste tog hjem. Med alt hvad der sker på en dag.

Så uanset om du ringer ind fra et støjende hjem, arbejder i et fælles arbejdsområde eller forsøger at koncentrere dig om et livligt åbent kontormiljø, er Evolve2 75 perfekt til dine behov.

føle sig hjemme Vil du have en ny standard for din komfort? Vi har skabt en revolutionerende ny dual-foam teknologi. Med et ergonomisk sign på ørepropperne. Med et sign på mønster på ørepuderne i kunstlæder for bedre ventilation. Alt for din komfort, fra det første opkald til det sidste.

Vores ingeniører har brugt meget tid på at undersøge forskellige vægte, teksturer og densiteter af hukommelseskum for at optimere lydydelsen. Samtidig fik de en god idé til bedre komfort.

Ved at kombinere hårdt skum på ydersiden og blødt skum på indersiden af ørepuderne kan vi give dig en utrolig lydisolering. Og den bedst mulige komfort. Hele dagen. Så du får endnu bedre aktiv støjreduktion (ANC) i dit headset, som du kan bære så længe du vil.

Hold det professionelt Hybridarbejde finder nogle gange sted i høje omgivelser. Derfor har vi udviklet Evolve2 75 med otte strategisk acer -mikrofoner. Og vores avancerede stråleformningsteknologi. Så selvom børnene er hjemme, er toget overfyldt, eller der er travlt på kontoret, hører de dig. Og ikke lyden rundt omkring. Takket være vores verdensledende opkaldsteknologi.

Evolve2 75 opfylder Microsofts Open Office -krav. Derfor er den ideel til brug i livlige åbne kontormiljøer.

Vores avancerede triple digitale chipset har en banebrydende helt ny Jabra -algoritme. Hvilket forbedrer forskellen mellem stemme og baggrundsstøj. For at gøre dine samtaler endnu tydeligere

Evolve2 75 holder baggrundsstøjen tilbage - så samtalerne bliver krystalklare.

Toppen af klassen. Vores Evolve-serie er allerede godt fremme, når det kommer til brancheførende opkaldsydelse af professionel kvalitet. Men Evolve2 75 er bedst i klassen. Med en redesignet mikrofonarm, der er 33% kortere end i Evolve 75, får du den verdensførende Jabra , som Jabra-headsettet er så berømt for.

I ydeevne -tilstand, med mikrofonarmen sænket, er den specielt optimeret til gode samtaler i åbne kontormiljøer og andre livlige lokationer. Og opfylder Microsofts Open Office -krav.

I diskret tilstand, med skjult sign brugt, når du er på farten, arbejder du usynligt, mens du har pålidelige og klare opkald.

Koncentrationstilstand: aktiveret. Nogle gange er du nødt til at foretage opkald eller finde fokus i mindre ideelle miljøer. Men med fuldt justerbar Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC) (TM) behøver du ikke bekymre dig om, hvordan (og hvor) du arbejder. Brug Sound + -appen til at vælge støjreduktionsniveauet. Og lad din avancerede dual-hybrid ANC hjælpe dig med at beskytte dit fokus.

Fra toget til gaden til caféen og til lufthavnen. Og tilbage til kontoret igen.

Bliv fleksibel. Forbliv forbundet. Tid til en kop kaffe. Med en utrolig opkaldsydelse inden for 30 meters trådløs rækkevidde kan du få en kop kaffe, selvom du er under opkald (men glem ikke at slukke lyden).

Og med fleksibel forbindelse kan du oprette forbindelse til både din bærbare computer og din mobiltelefon. Så du kan gå endnu længere væk fra dit skrivebord uden at blive afbrudt.

Find din rytme Som verdens førende inden for professionel lyd undervurderer vi aldrig kraften i god lyd, så din dag flyder. Og vi har igen sat en ny standard med Evolve2 75.

Kraftfulde lækagetolerante 40 mm højttalere. Kombineret med vores nye dual-foam teknologi. Giver dig skarp, krystalklar lyd i både dine samtaler og din musik.

Med den nyeste AAC -codec og vores unikke MySound -teknologi (som skræddersyr din lyd til din individuelle høreprofil), lyder din musik bedre, end du nogensinde kunne forestille dig. Og du kan finjustere det endnu mere. Med din justerbare EQ.

Så uanset om du ringer ind til mødet mandag morgen eller lytter til din afspilningsliste for at få lidt mandagsmotivation, giver Evolve2 75 dig den lydkvalitet, der styrker dig i løbet af dagen.

Lyt Støjreduktion er god. Men nogle gange skal du tilbage til virkeligheden i et par sekunder. For at lytte til information råbt højt eller bestille kaffe, skal du blot trykke på din HearThrough -knap. Sådan hører man alt. Uden at tage headsettet af.

HearThrough bruger de indbyggede mikrofoner til at slippe omgivelserne ind. Så du kan vælge, hvornår du vil deltage i samtaler, og hvornår du vil høre, hvad der sker omkring dig.

  • 36 timers musiktid uden ANC
  • 24 timers taletid uden ANC
  • 15 minutter hurtig opladning giver 4 timers arbejdstid

Dette omfatter:
  • Headset,
  • Jabra Link 380 bluetooth adapter
  • 1,2 m USB -kabel
  • SAG
  • Bordstativ med opladningsfunktion
  • Brugerdokumenter

Du kan vælge mellem forskellige headsets:
  • UC står for Unified Communication
  • MT står for Microsoft Teams
  • USB-A / USB-C står for hvilken forbindelse donglen har

Passer til: Mac og andre computere, iPhone og andre enheder med bluetooth
Farve: Sort
Forbindelse: Til computer: Bluetooth via USB -dongle, til telefon: bluetooth eller 3,5 mm

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

ANC: Ja
Forbindelse: 3,5mm, Bluetooth, USB-A, USB-C
Bluetooth: Ja
Farve: Sort
Type hovedtelefoner: On-ear
Stereo/mono: Stereo

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Jabra Evolve2 85 Stereo med stativ
Jabra Evolve2 85 Stereo med stativ
✓ Taletid: 37 timer
✓ Oplades på 2,5 timer
✓ Hurtig opladning 15 minutter giver 8 timers taletid
Ikke på lager, 2-6 uger
Sort ms usb-a
4.439 kr
Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng