FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Øretelefoner og headset Kontorheadset

Kontorheadset med mikrofon til Mac & Macbook

Kontorheadset omfatter headset og høretelefoner med mikrofon, der er tilpasset til brug i et kontormiljø eller miljøer, hvor der er højere krav til lydkvalitet. Trådløst, kablet, in-ear, on-ear, ja, mulighederne er mange.
Læs mere kontorheadset med mikrofon til Mac & Macbook

Sorter efter:

Læs mere kontorheadset med mikrofon til Mac & Macbook
Nogle kontorheadsets kan bruges direkte med din Mac (f.eks. trådløst med bluetooth), mens andre kræver en adapter, som bestemt normalt følger med. Hvis en adapter er nødvendig, skal du dobbelttjekke, at det er det rigtige stik (USB-A eller USB-C).

Du kan finde adaptere til dit headset her Lydadaptere.

Et kontorheadset designet til Mac (eller til kontorbrug generelt) har en tendens til at have specifikke funktioner og funktioner, der adskiller sig fra standardhovedtelefoner eller gaming-headset.

Her er nogle funktioner og funktioner, der ofte er forbundet med kontorheadset


  1. Mikrofon af høj kvalitet : Til klare opkald og konferencer. Mange kontorheadsets har en drejelig bommikrofon, der kan justeres til den bedste position.
  2. Støjreduktion : Mange modeller har aktive eller passive støjreduktionsfunktioner for at minimere baggrundsstøj, hvilket er særligt nyttigt i støjende kontormiljøer.
  3. Komfort under langvarig brug : Da de kan bruges i flere timer ad gangen, bør kontorheadset være behagelige med polstrede ørekopper og en justerbar hovedbøjle.
  4. Trådløs forbindelse : Mange moderne kontorheadsets tilbyder Bluetooth-forbindelse, hvilket er praktisk til mobilitet rundt på kontoret. De kan også komme med en speciel dongle for at forbedre forbindelsesstabiliteten.
  5. Lang batterilevetid : For trådløse modeller er det vigtigt at have en lang batterilevetid, så headsettet kan bruges hele arbejdsdagen uden at skulle oplades.
  6. Nem integration med software : Mange kontorheadsets er optimeret til at fungere problemfrit med populær kommunikationssoftware som Zoom, Skype, Microsoft Teams og andre.
  7. Betjening på enheden : Funktioner som lydstyrkejustering, mute og besvarelse/afslutning af opkald direkte på headsettet gør det nemmere at håndtere opkald.
  8. Multi-choice forbindelse : Nogle avancerede headsets kan tilsluttes flere enheder på samme tid, såsom en Mac, en mobiltelefon og en bordtelefon.
  9. Lydkvalitet : Selvom det primært er beregnet til opkald, bør et godt kontorheadset også tilbyde en anstændig lydkvalitet til musik og video.
  10. Plug-and-play : Mange headset er designet til at være nemme at sætte op og bruge med automatisk installation, når de er tilsluttet en Mac.

Når du vælger et kontorheadset til din Mac, bør du overveje dine specifikke behov, såsom dit arbejdsmiljø, hvor ofte du planlægger at bruge headsettet, og den type kommunikation, du oftest deltager i. .
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk