FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
airtag
brodit
projektor
proclip
ram
cricut
ipad
tasker
ram mount x
cover 6
nomad
cover
ipad cover 10,2
magsafe
ipad 10.9 cover
headset
ta
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
  • BlitzWolf BTS8 Bone Headphones
Art. nr. V56862

BlitzWolf BTS8 Bone hovedtelefoner

BlitzWolf BW-BTS8 er et par hovedtelefoner, der tilbyder 10 timers spilletid, en indbygget 32 GB hukommelse, vandtæt rating (IPX8) og lav latenstid.

Læs mere
399 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Knogleledningshovedtelefoner bruger vibrationer, der overføres gennem kindbenene til at give genlyd i knoglerne i det indre øre, og disse vibrationer behandles af hjernen som lyd. Med denne type høretelefoner blokerer du ikke øregangen - du kan lytte til musik, podcasts og samtidig være fuldt ud opmærksom på dine omgivelser. Dette øger sikkerheden under sportsaktiviteter, når du arbejder eller leger.

BlitzWolf BW-BTS8 er et par hovedtelefoner, der tilbyder 10 timers spilletid, en indbygget 32 GB hukommelse, vandtæt rating (IPX8) og lav latency.

Sikkerhed for høreapparater

Knogleledningsteknologien, som disse hovedtelefoner fungerer på, gør det muligt at overføre lyd uden behov for at indsætte en enhed direkte i ørerne, hvilket har en positiv indvirkning på øregangshygiejnen. Derudover eliminerer det risikoen for mekanisk skade på trommehinden eller overdreven hørebelastning.

BW-BTS8 giver ikke kun en fremragende lydoplevelse, men tilbyder også et behageligt valg for dine ører, så du kan nyde din yndlingsmusik eller -podcast.

Trådløs forbindelse og batterilevetid

BlitzWolf BW-BTS8 er udstyret med den nyeste Bluetooth 5.3 teknologi, som ikke kun sikrer en stabil og uafbrudt forbindelse til din enhed op til 10 meter væk, men også er energieffektiv. Med et 180mAh batteri og en spilletid på op til 10 timer på en enkelt opladning er disse hovedtelefoner perfekte ledsagere til lange gåture, intens træning eller blot på sofaen.

Indbygget hukommelse

Med 32 GB indbygget hukommelse tilbyder BW-BTS8 en unik MP3-afspillerfunktion, der giver dig mulighed for at gemme op til 8000 musiknumre direkte på enheden. Dette gør det nemt at få adgang til din yndlingsmusik uden behov for en ekstra enhed.

Højt sdesign

Disse hovedtelefoner har en ergonomisk form for at give dig som bruger komfort. Deres lukkede design minimerer ikke kun lydlækage og beskytter dit privatliv, men giver også intuitiv afspilningskontrol gennem indbyggede knapper. Dette gør det nemt og hurtigt at administrere, hvad du i øjeblikket lytter til, uanset om det er lydbøger eller yndlingsafspilningslister, uden behov for yderligere enheder.

Nyd uden frustration

Uanset om du spiller dynamiske mobilspil eller bruger programmer, der kræver lav lydforsinkelse, giver "Game Mode" og teknologien med lav latens i hovedtelefonerne lydsynkronisering på højt niveau. Uanset om du er en spilleentusiast eller en afslappet gamer, lader denne funktion dig reagere hurtigt på lyde i spillet, hvilket giver dig et forspring i forhold til dine modstandere.

Vandtæt og ENC

Hovedtelefonerne er certificeret i henhold til IPX8, de er vandtætte. Det er også værd at bemærke, at ENC-funktionen (Noise Cancellation) sikrer klarheden af telefonopkald ved at filtrere unødvendige omgivende lyde fra.

Ladekabel medfølger (opladning tager ca. 2 timer).

Passer til: iPhone , iPad og andre enheder med Bluetooth
Farve: Sort
Forbindelse: Bluetooth 5.3
Vægt: 28 gram

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Shokz OpenRun
Shokz OpenRun
Disse vandtætte høretelefoner (IP67) fra Shokz sender lyden til dine ører gennem vibrationer og får dig til at høre, hvad der sker omkring dig.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Blå
1.319 kr
AfterShokz OpenRun Pro
AfterShokz OpenRun Pro
Disse vandtætte høretelefoner fra AfterShokz sender lyden til dine ører gennem vibrationer og får dig til at høre, hvad der sker omkring dig.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Blå
1.969 kr
Sudio B1 Bone Conducting Headset
Sudio B1 Bone Conducting Headset
Sudio B1 er et par knogleledende hovedtelefoner, der lader dig høre dit naturlige miljø og dit personlige soundtrack i harmoni.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Sort
529 kr
OneOdio OpenRock S
OneOdio OpenRock S
Tag din yndlingsmusik med dig under din træning med OneOdio OpenRock S-hovedtelefoner. Disse hovedtelefoner har et åbent design.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Sort
859 kr
Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng