FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Opladning MacBook-opladere

Oplader til Macbook Pro 13 (M2, 2022)

Vi tilbyder et bredt udvalg af opladere til MacBook Pro 13 (med M2, fra 2022) . Det er muligt at oplade en MacBook Pro 13 via MagSafe 3 og USB-C.
Læs mere oplader til Macbook Pro 13 (M2, 2022)

Sorter efter:

Læs mere oplader til Macbook Pro 13 (M2, 2022)
Selvom der medfølger en vægoplader, når du køber computeren, vælger mange at opgradere til en anden type oplader.

Traditionelle opladere

Det er helt fint at bruge den oplader, der følger med din MacBook Pro 13. Men hvis du efter et stykke tid oplever, at din MacBook Pro 13 oplader langsommere end før, kan du købe en ny oplader hos os.

I vores sortiment finder du traditionelle Macbook opladere , der holder høj kvalitet. Husk at det normalt er adapteren du skal opgradere og ikke selve ledningen. Men på den anden side er det ofte ledningen, der knækker først.

Oplad flere enheder samtidigt

Når du har flere forskellige enheder, som du skal oplade hver dag, kan en multi-port oplader være noget for dig. For det første kan det være svært at holde styr på flere forskellige opladere, for det andet bliver ledningerne ofte let viklede.

I vores udvalg af opladere til MacBook Pro 13 finder du også smarte kabelvinde, der forhindrer sammenfiltring og bøjede kabler. Der findes også varianter med understøttelse af trådløs opladning, hvilket bliver mere og mere almindeligt for mobile enheder.

Vi tilbyder også opladere med vinklet stik. Fordi ledningen ikke er bøjet, holder denne type oplader normalt lidt længere end andre typer. Når selve stikket er vinklet, bliver det også nemmere både at isætte og fjerne det.

Macbook Pro 13 fra 2022 kan oplades både via MagSafe 3 og USB-C. Vægopladeren , der følger med computeren, har enten 67W eller 96W alt efter valg af processor. Disse watt kræves ikke for at oplade computeren, men skal du bruge den maksimalt, kræves en oplader , der kan 67W eller 96W.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk