FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
brodit
airtag
næt taske
projektor
proclip
cricut
ipad
ram
magsafe
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
mikrofon
cover 6
ta
headset
  • Petoneer Nutri Mini Feeder
  • Petoneer Nutri Mini Feeder
  • Petoneer Nutri Mini Feeder
  • Petoneer Nutri Mini Feeder
  • Petoneer Nutri Mini Feeder
  • Petoneer Nutri Mini Feeder
Art. nr. V9656

Petoneer Nutri Mini Feeder

Petoneer Nutri Mini Intelligent Food Feeder er en praktisk enhed, der sikrer, at dit kæledyr altid har adgang til lækkert, frisk foder.

Læs mere
859 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Petoneer Nutri Mini Intelligent Food Feeder er en praktisk enhed, der sikrer, at dit kæledyr altid har adgang til lækkert, frisk foder.

Når du forbinder enheden med en app, får du også mulighed for blandt andet at planlægge foderskemaer. Dispenseren har en kapacitet på 2,6 liter, så du behøver ikke at efterfylde for ofte.

For den rigtige kost til dit kæledyr

Pas på dit kæledyrs spisevaner. Kæledyr kan ofte være grådige og have tendens til at overspise, hvilket uundgåeligt fører til fedme og helbredsproblemer.

Med Nutri Mini kan du undgå lignende problemer! Med den dedikerede app kan du planlægge et foderskema optimalt tilpasset dit kæledyrs behov, og du kan være sikker på, at dit kæledyr ikke bliver sulten eller overspiser. Appen giver dig også mulighed for at fjernstyre enheden - med blot et enkelt klik kan du give dit kæledyr en portion mad!

2,6 liters kapacitet

Kapaciteten af Nutri Mini er 2,6 liter. Dette er nok til at forsyne din kat eller lille hund med mad i omkring 10-15 dage. Så du kan tage på en kort tur, blive længere på arbejde eller tage til helnatsfest med ro i sindet - dit kæledyr risikerer ikke at blive sulten.

Du behøver heller ikke bekymre dig om at glemme at genopfylde foderautomaten. Enheden er udstyret med intelligente sensorer, der registrerer den resterende mængde mad - hvis der ikke er mad nok tilbage, lyser en rød LED. Du vil også modtage en besked i appen.

Vil ikke blokere

Er du bange for, at stykker mad kan blokere enheden? Vær det ikke! Den er designet til at minimere risikoen for lignende problemer. Det kraftfulde motor- og pumpehjulsdesign forhindrer dem effektivt. Og selvom ekstremt besværlige stykker mad midlertidigt blokerer foderautomaten, vil du straks modtage en notifikation i appen. Så du kan reagere på problemet på ingen tid - dit kæledyr vil altid få sit måltid til tiden!

Drevet af forskellige kilder

Feederen drives af USB. Der er også mulighed for at indsætte 4 LR14 batterier i den, som vil fungere som nødstrømkilde i tilfælde af strømsvigt. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at dit kæledyr ikke får et måltid på grund af et uforudset problem. Nutri Mini vil ikke svigte dig i nogen situation! Bemærk venligst: batterier er ikke inkluderet - køb dem separat.

Let at rengøre og sikkert for kæledyrs sundhed

Du behøver heller ikke bekymre dig om rengøringsproblemer med enheden. Dens modulære design gør det nemt at skille ad, rengøre og samle igen. Alle dele passer perfekt sammen og sidder sikkert på plads - de løsner sig ikke selv efter lang tids brug. Derudover er madskålen og -beholderen lavet af materialer af høj kvalitet, der ikke kun er holdbare og nemme at rengøre, men også fødevaregodkendte og sikre for kæledyr.

Altid frisk mad

Maden, der opbevares i foderautomaten, holder sig frisk i lang tid. Den højkvalitets 360° silikoneforsegling blokerer effektivt luftstrømmen og beskytter maden mod oxidation. Derudover er enheden udstyret med et specielt tørremiddel, der fjerner fugt og dermed forhindrer maden i at blive fordærvet.

Yderligere fordele - endnu mere komfort

Dette er ikke slutningen på fordelene ved Nutri Mini! Ved design af enheden blev der sørget for selv de mindste detaljer for at sikre din og dit kæledyrs komfort. Låget på foderautomaten kan låses. På den måde vil dit kæledyr ikke åbne det ved et uheld og stjæle det ekstra foder. Der er også skridsikre puder på undersiden af Nutri Mini. Dette giver enheden den nødvendige stabilitet og sikrer, at den ikke forskyder sig. Så dit kæledyr kan spise deres mad komfortabelt!

Dette omfatter:
  • Feeder
  • Skål
  • USB-C kabel (1,2 m)
  • Tørremiddel

Farve: Hvid/grå
Forbindelse: Trådløst internet
Måle: 191x191x315 mm
Vægt: 1,55 kg
Materiale: ABS
Kapacitet: 2,6 liter
Model: FDW050

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng