FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Generelt tilbehør Rengøring

Rengøringstilbehør til Apple Watch

For at dit Apple Watch holder længere, er det vigtigt, at du passer på det på en god måde og renser det. De fleste tager en ridsefast skærmbeskytter på og bruger et stødsikkert etui, men glemmer alt om rengøring .
Læs mere rengøringstilbehør til Apple Watch

Sorter efter:

Læs mere rengøringstilbehør til Apple Watch
Hvis skærmen også er snavset, er det lettere at få ridser og skrammer, når du stryger fingeren hen over den.

Derfor bør du altid investere i de rigtige produkter til at rense dit Apple Watch . I vores sortiment finder du mange smarte og praktiske tilbehør til rengøring, som du også kan bruge til din smartphone eller laptop.

Produkter af høj kvalitet til rengøring

Skærmen får ofte fedtede pletter fra fingrene og så er det ofte nok at tørre den af med en renseklud. De fås både som mikrofiberklud og som vådservietter. For en mere grundig rengøring kan du investere i et rengøringssæt eller en af vores antistatiske sprays. Men det kan stadig være svært at komme alle vegne. Ved hjælp af trykluft slipper du for snavs i alle små afkroge. Det fungerer lige så godt til dit Apple Watch som det gør til at blæse snavs og støv væk på tastaturet.

Ønsker du derimod at gøre rent i dybden, kan en praktisk rensekuffert og etuier, der desinficerer, være et smart valg. Glem heller ikke at rense hovedtelefoner, hvis du bruger det til dit Apple Watch . Du kan også bruge trykluft til at blæse dem rene og derefter tørre dem af med en vådserviet. At holde dit Apple Watch og andre enheder rene øger ikke kun deres holdbarhed, de bliver også sundere at håndtere.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk