FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Generelt tilbehør Robotik

Robotik til iPhone

Robotter og robotdele, der kan styres og programmeres via en iPhone . Der er både komplette sæt med robotter og tilføjelsesdele for at udvide funktionaliteten.
Læs mere robotik til iPhone

Sorter efter:

Læs mere robotik til iPhone
At have det sjovt med robotter og en iPhone åbner op for en verden af interaktiv teknologi og underholdning. Her er nogle måder at engagere sig i robotteknologi på via en iPhone :

Robotlegetøj og apps

Styr robotlegetøj: Brug din iPhone til at fjernstyre robotlegetøj. Der er mange robotlegetøj på markedet, der kan styres med mobilapps, der tilbyder alt fra simpel styring til avancerede funktioner såsom programmering.

Lær programmering

Kodningsapps: Brug kodningsapps, der er kompatible med robotlegetøj til at lære det grundlæggende i programmering. Dette kan være en sjov og interaktiv måde at lære kodning på.

Opret egne projekter

DIY Robot Project: Brug din iPhone som en del af et DIY robotprojekt. Det kan betyde alt fra at skabe en simpel robot styret af iPhone til mere avancerede projekter, der involverer Arduino eller Raspberry Pi.

Augmented Reality (AR) oplevelser

AR-apps: Brug AR-apps, der kombinerer robotteknologi med augmented reality for en fordybende oplevelse.

Pædagogiske apps

Læring gennem spil: Der er mange pædagogiske apps, der bruger robotter til at undervise i fag som matematik, naturvidenskab og teknologi.

Konkurrencer og udfordringer

Robotkonkurrencer: Deltag i online robotkonkurrencer og udfordringer, hvor du kan styre eller programmere din robot via iPhone .

Sociale medier og fællesskab

Del kreationer: Brug din iPhone til at optage og dele dine robotprojekter på sociale medier eller robotfora.

Hjemmeautomatisering

Smart Home Control: Integrer robotteknologi i dit smarte hjem, hvor du kan bruge iPhone til at styre robotstøvsugere, plæneklippere og andre husholdningsrobotter.

At udforske robotteknologi med en iPhone tilbyder en perfekt kombination af teknologi, kreativitet og læring, hvilket gør det til en sjov og lærerig aktivitet for alle aldre.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk