FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
38-41 mm

Silikone armbånd til Apple Watch 38-41mm

Et silikonearmbånd er blødt og fleksibelt. Derudover er silikone et slidstærkt materiale, der giver dig mulighed for at bruge dit Apple Watch 38-41 mm i alle etuier.
Læs mere silikone armbånd til Apple Watch 38-41mm

Sorter efter:

Læs mere silikone armbånd til Apple Watch 38-41mm
Her finder du alle vores silikone armbånd, der passer til urmodellen i størrelse 38-41 mm. De fås i en række forskellige designs, der passer til alle stilarter og personligheder.

Silikone armbånd i flere farver

I vores udvalg finder du silikonearmbånd til Apple Watch i en række forskellige farver. Ved at købe flere styk kan du matche uret med dit outfit for dagen. Klassisk sort, beige og hvid kan bruges både til hverdag og lidt finere arrangementer. De giver et elegant og stilrent look.

Vil du hellere have noget, der skiller sig ud, kan du vælge et silikonearmbånd i pink, blå, rød eller grøn. Vi har muligheder, der er glatte, men også varianter, der er rillede. Til dig, der dyrker sport, har vi også lækre sportsarmbånd lavet af silikone med funktioner, der gør dem åndbare. På denne måde kan du føle dig godt tilpas, selv når du sveder.

Brugervenlige silikone armbånd

En stor fordel ved at bruge silikonearmbånd til dit smartwatch er, at de er nemme at holde rene. Du kan tørre armbåndene af med en fugtig klud, og de bliver så gode som nye. Vores silikonearmbånd fås også med flere låsemuligheder. Nogle har traditionel låsning med metalknap, mens andre har magnetknap.

Urremmene passer til de fleste, uanset håndledsstørrelse. De sidder sikkert, uanset hvor aktiv du er. Silikone armbånd er også vandtætte.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk