FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Covers TPU

Silikone-covers & TPU-covers til iPhone 14

Hvis du er på udkig efter et cover eller etui til din iPhone 14, som er både beskyttende og dejligt at røre ved, så er silikone- eller TPU-covers et rigtigt godt bud. De er for det første stødabsorberende.
Læs mere silikone-covers & TPU-covers til iPhone 14

Sorter efter:

Læs mere silikone-covers & TPU-covers til iPhone 14
For det andet yder de en god beskyttelse til din iPhone 14 ved slag eller tab.

Gør din iPhone behagelig at holde i hånden

Derudover er de også rigtigt dejlige at holde ved. Dette gør, at du får et godt og fast greb om din iPhone. Et godt greb er med til at mindske risikoen for, at din iPhone glider ud af hånden. Silikonecovers er meget bløde, og TPU-covers er lidt hårdere, men de giver begge din telefon god beskyttelse.

Hvorfor vælge silikone- eller TPU-covers til din iPhone 14?

Vi ved allesammen, hvor træls det er at få en skade på sin iPhone. Det er både irriterende og dyrt at få lavet. Ved at anvende et silikone- eller TPU-cover til din iPhone 14, mindsker du risikoen for dyre skader. Dette både fordi et silikone- eller TPU-cover er stødabsorberende, men også fordi det bløde materiale giver dig et rigtigt godt greb om din telefon.

Et godt greb

Med et godt greb mindskes risikoen for, at du taber din iPhone ud af hænderne. Vil du passe rigtigt godt på din iPhone 14, så vil et silikoneetui eller TPU-etui være en rigtig god investering. Desuden er et silikone- eller TPU-cover meget holdbart, og du vil derfor kunne have glæde af det i lang tid. Se de mange muligheder her på siden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk